The Last of Us 2 duyurusuna az kaldı - Haberler - indir.com

The Last of Us 2 duyurusuna az kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-07 09:22:12
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Naughty Dog tarafından geliştirilen aksiyon oyunu The Last of Us oyununun, merak edilen ikinci serisi The Last of Us 2 hakkında bilgi geldi. Sızan habere göre, oyunun ikinci serisi The Last of Us 2 için çok fazla beklenmeyecek.

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayımcılığı yapılan The Last of Us, sevilen aksiyon oyunlarından birisi. The Last of Us, tüm dünyanın maruz kaldığı bir bulaşıcı hastalık sebebiyle, birkaç saat içerisinde yaratıklara dönüşen insanları konu ediniyor. Oyun, hastalığın başlamasından 20 yıl sonrasını ele alıyor. İnsanlar hayatta kalabilmek adına bu hastalıkla mücadele etmek durumundadır. Sevilen aksiyon oyunu The Last of Us'tan ikinci seri haberi herkes tarafından bekleniyordu. Sonunda, bu konuyla alakalı olarak bilgi sızıntısı oyun dünyasına yayıldı.

Naughty Dog'un sevilen oyunlarından birisi olan The Last of Us'un ikinci serisi hakkında oyuncular uzun zamandır yeni bilgiler beklemekteydiler. Sevilen aksiyon oyunun ikinci serisiyle alakalı yaşanan gelişmeyle beraber beklenen haber de gelmiş oldu. Oyunlar hakkında sürekli sızıntı haber paylaşmasıyla bilinen shinobi602, her zaman olduğu gibi yine bir sızıntı haberi oyun dünyasıyla paylaştı. shinobi602 tarafından, Neogaf forumlarından paylaşılan bir görselde, herkesin uzun zamandır beklediği The Last of Us 2 görüldü. shinobi602 isimli kullanıcı, The Last of Us 2 için daha fazla beklenmeyeceği yönünde bilgi verdi.

Yayınlanan bu sızıntı haberden sonra, The Last of Us 2 hakkında Game Awards ya da PlayStation Experience 2016 etkinliklerinde açıklanma ihtimali akıllara geldi. Bu haberden sonra oyun dünyasındaki gözler, bu ekinliklere çevrildi.

 





PAYLAŞ