The Last of Us 2 BAFTA ödüllerinde 13 dalda aday gösterildi - Haberler - indir.com

The Last of Us 2 BAFTA ödüllerinde 13 dalda aday gösterildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geliştiricisi Naughty Dog olan popüler oyun The Last of Us Part 2, 2021 BAFTA Ödülleri kapsamında 13 dalda aday gösterilerek bir rekora imza attı. Diğer yandan Sony, PlayStation Özel oyunları ile toplamda 41 alanda aday olarak inanılmaz bir başarı yakaladı. 2021 BAFTA Ödüllerinin adayları açıklanırken, Naughty Dog tarafından 2020 yılında damga vuran isimlerden olan The Last of Us Part 2 ve PlayStation Özel oyunları ile Sonyi 2021 BAFTA Ödülleri’ne henüz açıklanmadan damgasını vurmuşa benziyor. Kojima Productions’ın ses getiren yapımı olan Death Stranding’in rekorunu kıran The Last of Us Part 2, 13 farklı dalda aday gösterildi ve henüz ödül almadan dikkatleri toplamış oldu. Oyun sahip olduğu grafikler ve atmosferin yanı sıra senaryosu ile oyuncular ve birçok kişi tarafından tam not almayı başarmıştı.

Ödüller 25 Mart tarihinde açıklanacak

Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladıSony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı

PlayStation Özel oyunları arasında ise en fazla adaylığı bulunan yapım The Last of Us Part 2 olmayı başardı. 10 BAFTA adaylığı alan Ghost of Tsushima 2’nin ardında 7 adaylık ile Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Dreams 3  ve 4 yer alıyor. Sackboy: A Big Adventure ise 4 adaylık ile 5.en fazla aday alan PlayStation özel oyunu olmayı başarıyor. PlayStation Özel oyunları haricinde ise en fazla BAFTA adaylığı olan oyun toplam 8 adaylık ile Supergiant Games tarafından geliştirilen Hades adlı oyun oluyor.

En iyi oyun ödülleri adaylarında ise Animal Crossing: New Horizons”, “Ghost of Tsushima”, “Hades”, “Half-Life Alyx”, “Spider-Man: Miles Morales” ve “The Last of Us Part 2” yapımlarını görüyoruz. 2021 BAFTA ödülleri adayları bunlar olurken, 25 mart tarihinde canlı yayında ödüller sahiplerini bulacaklar. Etkinliğin canlı olarak yayınlanması da bekleniyor.


The Las of Us'ın sınır tanımayan videosuThe Las of Us'ın sınır tanımayan videosu
The Last of Us 2'den tarihi rekorThe Last of Us 2'den tarihi rekor

PAYLAŞ