The Las of Us'ın sınır tanımayan videosu - Haberler - indir.com

The Las of Us'ın sınır tanımayan videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Naughty Dog, gerçekçi oyun dünyasının başarısını The Last of Us Part II oyununda göstermeyi başardı. Söz konusu bu oyunda yer alan yapıları gerçek dünyadakilerle karşılaştırılan bu video, grafiklerdeki detayların boyutunu gözler önüne seriyor. Oyunseverler heyecanla beklediği The Last of Us, yıllar sonra devam oyunu ile oyunseverlerin karşısına çıktı. Ellie'nin macerasını yeniden oyuncularla buluşturan The Last of Us Part II'nin senaryosu olumsuz eleştirilen odağına otursa da oyun, PlayStation 4'teki çarpıcı grafikleriyle hayranları etkilemeyi başarıyor. 

The Last of Us Part II, teknik eleştirilerin yanında bugüne kadar geliştirilen en iyi PlayStation 4 oyunlarından biri olarak oyunseverlerin karşısına çıktı. Geliştirici şirket, Naughty Dog, yine PS4 konsolunun sınırlarını zorlayarak oyunun dünyasını son derece gerçekçi bir şekilde sunmayı başardı. YouTube kanalında yayınlanan bir video, oyunun ne kadar gerçekçi bir dünya sunduğunu gözler önüne seriyor. 

The Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacakThe Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacak

The Last of Us Part II, gerçek dünya esintileriyle geliyor

Naughty Dog, oyunlarında her zaman büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Bununla beraber Santa Monica merkezli stüdyo, detay oluşturmadaki olağanüstü titizliği ile biliniyor. Stüdyonun sihirbazları, The Last of Us Part II'de sunmuş oldukları grafiklerle de yine oyuncular için son derece gerçekçi manzaralar sunuyor. Oyun videosunda kıyamet sonrası Seattle ile gerçeği yan yana getiriliyor. Bu bölgelerin birbirine olan benzerliği bir yana, The Last of Us Part II'deki manzaraların gerçek hayattakinden daha iyi göründüğü dahi iddia edilebilir.

The Last of Us Part II, oyuncuların geçmişten gelen bağının da etkisiyle iyi bir başlangıç yaptı. Oyun İngiltere'de Sony'nin şimdiye kadarki en büyük oyun lansmanını gerçekleştirdi ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu'nu geçerek PS4'ün en iyi çıkış yapan oyunu oldu. Hem görselleri hem de sunduğu özelliklerle oyuncuların beğenisini kazanan The Last of Us Part II oyunu hakkında daha çok bilgi gelebilir. 


Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladıSony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı

PAYLAŞ