THE Football App, Türkçe Uygulamaları ile Türkiye' de - Haberler - indir.com

THE Football App, Türkçe Uygulamaları ile Türkiye' de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Futbol haberleri ve canlı maç sonuçları alanında dünyanın en popüler futbol uygulaması olan THE Football App, yeni eklenen Türkçe dil desteği ile Türkiye' deki mobil kullanıcılara sunuldu.

1 Aralık 2013 itibari ile Türkiye' deki kullanıcıların beğenisine sunulan uygulama resmi olarak Türkçe dil desteğine kavuşmasının yanı sıra Türkiye pazarına girmiş oldu. 100' den fazla uluslararası futbol ligini ve kupa maçlarını canlı olarak takip edilebilmesini sağlayan THE Football App mobil uygulamaları ile Türkiye' deki iOS, Android ve Windows Phone akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına ücretsiz olarak kullanabilme imkanını da beraberinde getirmiş durumda.

Bugüne kadar tüm dünya üzerinde yaklaşık 12 milyon indirme sayısından dolayı adından oldukça söz ettiren ve Türkiye' de daha şimdiden 200 binin üzerinde kullanıcısı bulunan THE Football App uygulamaları sayesinde mobil cihazlarınız üzerinden futbol maçlarını canlı olarak takip edebilir, anlık maç sonuçlarını alabilir, maç yorumlarını okuyabilir, futbol ile ilgili son dakika gelişmelerinden haberdar olabilir, maç videolarını izleyebilir ve oyuncular hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Tüm dünyadaki futbol severlerin futbol haberlerini ve canlı maç sonuçlarını hızlı bir şekilde alabildiği THE Football App' nin mobil uygulamalarını Android için buraya, iOS için buraya, Windows Phone için buraya tıklayarak cihazlarınıza yükleyebilir ve hemen Türkçe olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ