The First Look 2021'de Samsung’un yeni ürünleri tanıtılacak - Haberler - indir.com

The First Look 2021'de Samsung’un yeni ürünleri tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, ekran teknolojisine yönelik yeniliklerini sunacağı yeni teknolojilerini tanıtacağı etkinliği The First Look 2021 resmen duyuruldu. The First Look 2021 adlı bu yeni etkinlik Samsung’un yeni akıllı televizyonlarına da ev sahipliği yapacak. Henüz geçtiğimiz günlerde ülkemiz içerisinde telefon üretimlerine başlayacağı ortaya çıkan Samsung hakkında önemli gelişmeler ortaya çıkmaya başladı. Samsung tarafından yapılan açıklama ile 6 Ocak 2021 tarihinde The First Look 2021 adlı yeni bir etkinlik gerçekleştirileceği ifade edildi. Tanıtım afişinde ise etkinlik ile alakalı “…where a new vision for screen begins” ifadeleri bulunuyor. Bu açıklamaya göre etkinlik ile beraber yeni ekran teknolojilerinin tanıtılması bekleniyor.

The First Look 2021 ile yeni ekran teknolojileri geliyor

Samsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

The First Look 2021 etkinliği 6 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES kapsamından 5 gün önce yapılacak. Samsung yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise The First Look 2021 hakkında herhangi bir bilgi verilmiş değil. Ancak tahminlere göre ise şirketin yeni Micro-LED TV serisi olarak Mini-LED TV’leri ile 4/8K QLED TV modellerini de tanıtması bekleniyor. Ekran teknolojisi olduğu zaman sadece televizyonlar değil akıllı telefonlar için gerçekleştirilecek olan yenilikler de merak ediliyor.

Öyle ki etkinlik kapsamında yeni dizüstü bilgisayar, tablet gibi modellerin de tanıtılması düşünülüyor. Ayrıca 6 Ocak tarihi sonrasında CES 2021 etkinliği de başlıyor. Samsung’un The First Look 2021’de tanıtacağı ürünleri CES’e bırakmadan önceden sunması bekleniyor. Şirketin CES kapsamında geniş bir ürün gamı ile karşımıza çıkması bekleniyor. Ayrıca markanın CES yerine daha öncelikli olarak bu önemli olarak ekran teknolojilerini tanıtması hedeflendiği düşünülüyor. Bakalım şirket ne gibi yeniliklerini ve teknolojilerini tanıtacak göreceğiz.  


Samsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyorSamsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyor
Samsung ve Oppo, Türkiye’ye fabrika kurmaya hazırlanıyorSamsung ve Oppo, Türkiye’ye fabrika kurmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ