The Elder Scrools Online, Xbox Series X ve PS5'e geliyor - Haberler - indir.com

The Elder Scrools Online, Xbox Series X ve PS5'e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-03 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

The Elder Scrools Online yapımının Xbox Series X/S ve PlayStation 5 oyuncuları ile buluşacağı tarih açıklandı. Söz konusu açıklamalara göre yeni nesil konsol sahipleri, popüler MMORPG oyunu için haziran ayına kadar beklemek zorunda kalacaklar. Bethesda’nın popüler MMORPG oyunu The Elder Scrools Online, yeni nesil konsollar ile buluşmaya hazırlanıyor. Paylaşılan bilgilere göre The Elder Scrolls Online, hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X ile S konsolları için yayınlanacak. Üstelik bu oyunun PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olanlarda oyunun geliştirilmiş yeni nesil sürümüne ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Yeni nesil konsollar bildiğiniz üzere donanım yükseltmeleri ile beraber geliyor. The Elder Scrolls Oline’ın Xbox Series X ve PS5 sürümü için de bu söz konusu yükseltmeyi göreceğiz. İyileştirmeler ile gelecek olan oyun, yeni nesil konsollarda daha iyi grafiklere ve daha yüksek performansa sahip olacak.

GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacakGTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak

The Elder Scrolls Online, PS5 ve Xbox Series X serisine geliyor

8 Haziran itibariyle yayınlanacak olan The Elder Scrolls Online’ın yeni nesil konsol sürümü, performans modunda oyunculara 4K 60 FPS oyunu deneyimi sunacak. Standart modda 4K 30FPS deneyimi sunacak olan oyunun, yükleme sürelerini ise yarıya indirdiği ifade ediliyor. Yayınlanan bilgilere göre The Elder Scrools Online’ın PS5/Xbox Series S/X sürümünde iyileştirilmiş yansımalar ve gölgeler, daha gerçekçi arka plan, dairesel alan derinliği, yüksek çözünürlüklü dokular ve iyileştirilmiş kenar yumuşatma gibi önemli grafik iyileştirmeleri olacak. Diğer yandan çizim mesafesinin de neredeyse iki katına çıktığını ifade ediyor. Daha fazla detayların ise oyunun konsol sürümüne ait oynayış videolarının çıkması ile beraber belli olması bekleniyor. Bakalım bu yeni sürüm, yeni nesil konsollarda ne gibi grafikler sunacak göreceğiz.  


Sony, PS5 için yeni VR ürünlerini duyurduSony, PS5 için yeni VR ürünlerini duyurdu
Sony çalışanları PS5 sayesinde rekor ikramiye alacakSony çalışanları PS5 sayesinde rekor ikramiye alacak

PAYLAŞ