The Elder Scrolls VI'nın çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

The Elder Scrolls VI'nın çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 20:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Oyunseverler tarafından merakla beklenen Bethesda’nın yeni oyunu The Elder Scrolls VI ile çıkış tarihiyle ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

Video oyun dünyasının en popüler oyun şirketleri arasında olan Bethesda, The Elder Scrolls VI’yı duyurduktan sonra resmi açıklama yapmasa da, oyunla ilgili sızıntıların ardı arkası gelmemişti.

The Elder Scrolls'a yeni özellikler eklendiThe Elder Scrolls'a yeni özellikler eklendi

Yeni Elder Scrolls oyunuyla ilgili söylentiler arasında muhtemel konum ve oyun ayarları gibi önemli bilgiler yer alıyordu. Yeni söylentiler ise oyunun çıkış tarihi ve oyundaki bazı oynanış özellikleriyle ilgili.

“The Elder Scrolls’un Fandom” sayfasında oyunla ilgili bazı bilgiler paylaşan bir kullanıcı oyundan beklentilerin ne yönde olması gerektiği hakkında oyuncuları bilgilendirdi. Paylaşılan bilgilere göre “Redfall” olarak adlandırılacağı iddia edilen The Elder Scrolls VI, Skyrim’deki olaylardan 6 yıl sonrasında “High Rock” ve “Hammerfall”da geçecek.

Yeni Skyrim sistem gereksinimleri belli oldu

Oyundaki bölgelerin en büyük şehri ise Daggerfall olacak. Şehrin popülasyonuyla da ilgili paylaşımlar yapan kaynak popülasyonu yoğun bölgelerin birbiriyle savaş halinde olacağını ve Bethesda’nın devasa savaşları oluşturmak için yeni nesil donanımlardan faydalanmayı planladığını aktardı. Ayrıca kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre Orc’un Jehanna adındaki bir şehre saldırıp yağmalayacağı bir ana görev bile bulunacak.

Oyunda oyuncuların pek çok kez yolcuğa çıkacağını belirten kaynak bunun için oyunculara sandaldan gemilere kadar geniş seçenekler sunulacağına da yer verdi. Oyunun çıkış tarihi hakkında da açıklamalar yapan kaynağa göre The Elder Scrolls VI, 2024’ün son çeyreğinde oyunseverlerle buluşacak.

 


Ay sonuna kadar ücretsiz olan oyunlar arasında The Elder Scrolls III yer alıyorAy sonuna kadar ücretsiz olan oyunlar arasında The Elder Scrolls III yer alıyor

PAYLAŞ