The Division 2'den Açık Beta Öncesi Güncelleme - Haberler - indir.com

The Division 2'den Açık Beta Öncesi Güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 18:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Kapalı betası ile gözleri üzerine toplamayı başaran Tom Clancy's The Division 2, yakın zamanda açık beta sürümünü sunacağını açıkladı. Bunun yanı sıra şu an için açık beta sürümünden önce güncelleme yayınladı. Ubisoft tarafından serinin ikincisi olarak hazırlanan Tom Clancy's The Division 2'ye gelen yorumlar oyunun göz dolduracağı yönünde. Akıllı cihazların gelişmesi ile beraber oyun sektörü de git gide büyük gelişimler oldu. Gerek görüntü kalitesi gerek oyun temaları ile oyuncuları heyecan verici bir dünyaya sokan aksiyon oyunları şimdi de Tom Clancy's The Division 2 ile oyuncuları eğlendirmeyi bekliyor.

Ubisoft, The Division 2'yi duyurduUbisoft, The Division 2'yi duyurdu

Açık Beta Sürümünden Önce Güncelleme Geldi

Ubisoft, Tom Clancy's The Division 2 için geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayın esnasında oyunun yakın zamanda sunacağı açık betasını açıklamıştı. Yakın zamanda sunacağı açık beta sürümü ile ilgili firmada çalışmalar devam ediyor. Oyuncuların kusursuz anlar yaşamasına imkan tanıyacağı beklenen Tom Clancy's The Division 2 cephesinde yeni bir oyun dünyasında yer alacağız. Güncellemenin içeriğine baktığımız taktirde oyuncuların kapalı beta testinde kullanılan dosya ile üzerinden açık betaya da erişim sağlanacak. Ubisoft çalışmaları ile oyuncular için yepyeni hediyeler sunacak gibi gözüküyor. 

Heyecanla beklenen Tom Clancy's The Division 2 için Cuma günü büyük gün. Ay başında yanı 1 - 4 Mart 2019 tarihinde sunulacak olan açık beta testine isteyen herkes dahil olabilecek. Açık beta sunulmadan önce gelen güncelleme sayesinde eğer kapalı beta testine giriş yaptıysanız aynı dosya üzerinden açık beta testine de dahil olabileceksiniz. Kapalı beta testini denediyseniz açık beta sürümü sunulmadan önce güncelleme yapmanız önerilir. Böylelikle sorun yaşamadan farklı dosya indirmeden oyunun açık beta sürümünde zaman geçirebilirsiniz. 

Aynı Dosya Üzerinden Açık Beta Testine Girilecek

12 GB boyutuna sahip olan güncelleme PlayStation 4 platformunda çalışacak ve açık beta sürümü testine katılan oyuncular için kapalı sürümden çok daha zengin içerikler sunacak. Derin detaylı görüntü sahneleri, aksiyon düzeyi, oyuncu karakterleri ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüken Tom Clancy's The Division 2 oyununda nefessiz zaman geçirebilirsiniz. Oyunun kapalı beta testinde en fazla yedi seviyeye kadar ulaşabiliyordunuz. Şimdi açık beta testinde ise sekizinci seviyeyi de görebileceksiniz. Birbirinden farklı görevlere dahil olarak yönlendirdiğiniz karaktere yeni yetenekler de ekleyebilir ve oyunun her bir seviyesinde yepyeni aksiyonlar yaşayacaksınız. Görev esnasında çeşitli ayarlamalar yapabilir ve bununla beraber bölüm sonu görevlerinde de çeşitli değişiklikler yaparak gelişim gösterebilirsiniz. 

Tom Clancy's The Division 2 hazır olduğu taktirde oyuncular için Uplay haricinde Epic Games Store mağazası aracılığı ile satışa sunulacak. Ubisoft oyuncularına hediye olarak Tom Clancy's The Division 2'yi satın alan oyunculara farklı oyunlarda hediye ediyor. Birinci oyunun devamı olarak karşımıza çıkan Tom Clancy's The Division 2 oyununda ilkine göre çeşitli düzenlemelerin yapılması, ek takviyeler olması ve bunun gibi geliştirici bir çok içeriğin yer alması oyunun oldukça dikkat çekmesine sebep olacak gibi gözüküyor. 


The Division 2 için, binlerce kişi işbaşındaThe Division 2 için, binlerce kişi işbaşında
Ubisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptıUbisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptı
The Division 2'nin sistem gereksinimleri açıklandıThe Division 2'nin sistem gereksinimleri açıklandı

PAYLAŞ