The Cube Sanatı Üçüncü Boyuta Taşıyor (Video) - Haberler - indir.com

The Cube Sanatı Üçüncü Boyuta Taşıyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni projesi The Cube, filmleri, videoları ya da herhangi bir sanatsal aktiviteyi üçüncü boyuta taşıyarak interaktif sanat anlayışına yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyor.

Alışılagelmiş müzik videolarından sıkılanlar için geliştirilen The Cube projesi, aşağıdaki tanıtım klibinde de göreceğiniz üzere, 6 kenarlı bir küp üzerinde yer alan ve her biri farklı videolar ile görsellerden oluşan kenarları fare ya da parmaklar ile hareket ettirilerek, farklı müzik videolarını görüntülemenizi sağlıyor.

The Presets'in No Fun şarkısıyla duyurulan ve çok yönlü klip ile sunulan projede küpü, bir taraftan başka bir yöne doğru hareket ettirdiğinizde müzikleri ritmik olarak birleştirmekte ve aynı anda iki ya da daha fazla şarkıyı da eş zamanlı olarak çalınmasını sağlıyor.

Yukarıdaki görsel haricinde ilerleyen günlerde daha çok demo sunulacağı belirtilen The Cube projesini en iyi şekilde Chrome web tarayıcısı ya da Android cihazlarınız üzerinde deneyimleyebilirsiniz. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ