The Crew 2'ye İki Yeni Araç Geliyor - Haberler - indir.com

The Crew 2'ye İki Yeni Araç Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 09:55:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

29 Haziran 2018 Tarihinde çıkış yapan, daha önceki oyunlarıyla araba yarışlarını MMO türüyle birleştiren Ubisoft yapımı oyuna iki yeni araç ekleniyor ve steam üzerinde kısa süreliğine %60 indirimde!

Almak isteyenlere fırsat!

Yeni araçlar eklenen The Crew 2 oyunu Steam üzerinde Standart Edition paketi %60 indirimle 290,00 TL'den 83,60 TL'ye kadar düştü! Sadece bu pakette geçerli değil. Oyunun bütün paketleri %60'a kadar çıkabilen indirim listesinde yer alıyor.

The Crew 2 için çıkış tarihi verildiThe Crew 2 için çıkış tarihi verildi

The Crew 2 oyununun çıkışından önce Ubisoft, Sezon Kartı içeriğini açıklamıştı. Verilen bilgiler doğrultusunda, üç ayda bir kez ücretsiz büyük genişletme paketinin ve her ay için de iki adet ücretsiz araç sunulacağı açıklanmıştı. Sezon Kartı sahiplerinin bu yeni arabalara bir hafta önceden sahip olacaktı. Haziran ayından itibaren, toplamda 8 adet yeni araç oyuna eklenmişti. Bu ay ise bu sayı on rakamına kadar yükseldi.

Ubisoft, The Crew 2 planlarını açıkladı

Resmi youtube kanalı üzerinden bir video yayınlayan Fransız yayıncı, iki aracın daha çıkacağını açıkladı. Bu araçlar, 2017 Audi RS3 LMS ve 2018 Aeroboat - VS12. Eğer Sezon Kartına sahipseniz, bu iki yeni araca herkesten önce sahip oldunuz demektir. Eğer Sezon Kartı yok ise 28 Kasım 2018 tarihini beklemeniz gerekmekte.

Eğer gelecek ve gelmiş araçları merak ediyorsanız, Ubisoft tarafından yönetilen YouTube kanalına göz atabilirsiniz. Oyunun yeni yayınladığı 2018 Aeroboat - VS12'nin oldukça çekici gözüküyor.


The Crew 2 içim kapalı alfa süreci başladıThe Crew 2 içim kapalı alfa süreci başladı
The Crew 2'nin çıkış tarihi netleştiThe Crew 2'nin çıkış tarihi netleşti
Ubisoft,The Crew 2 için bayağı çalışmışUbisoft,The Crew 2 için bayağı çalışmış

PAYLAŞ