The Board Game - Digital Edition PC için geldi! İşte fiyatı ve detayları - Haberler - indir.com

The Board Game - Digital Edition PC için geldi! İşte fiyatı ve detayları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-07 22:00:05
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler dizilerinden Game of Thrones'un sevilen kutu oyunu, PC ve Mac'ler üzerinde oynanabilir hale geldi. Steam platformu üzerinden yayınlanan A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition isimli oyun, fenomen dizinin kutu oyununu bilgisayarlara getiriyor.  Buna ek olarak söz konusu bu oyun bir kaç boyunca yüzde 20 indirimli şekilde sunuluyor. Dünyanın en popülere uzun soluklu yapımlarından biri haline gelen Game of Thornes, geçtiğimiz yıllar içerisinde bir kutu oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkmıştı. Bu sayede Game of Thrones hayranları, arkadaşlarıyla bir araya gelerek Game of Thrones efsanesini oyun şeklinde deneyimleyebiliyordu. Üstelik bu kutu oyunu oldukça da ilgi görmüştü. Game of Thrones hayranları artık bu kutu oyununa dijital olarak da erişebiliyorlar.

Game of Thrones yeni mobil oyunla yeniden geliyor!Game of Thrones yeni mobil oyunla yeniden geliyor!

Game of Thrones kutu oyunu artık PC'de

Game of Thrones'un kutu oyunun bilgisayarlar için sunulması o kadar da kolay bir şey değildir. Fakat "Dire Wolf" isimli bir geliştirici ekip, tüm bu zorlukları ortadan kaldırarak "A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition" isimli oyunu hazırladı. Asmodee Digital tarafından yayınlanan oyuna, şu an itibarıyla Steam üzerinden erişilebiliyor. A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition, kutu oyunun birebir aynı bu şekilde PC'de yerini aldı. Fakat geliştirici ekip, dijital ortamın sunduğu nimetlerden faydalanarak oyunu daha da zengin hale getirmişti. Özellikle kullanılan animasyonlar, bu kutu oyununun çok daha sürükleyici olmasını sağlıyor. Aynı zamanda oluşturulan karakterler de gerçekçi olmasıyla dikkat çekmeyi başarıyor. 

Game of Thrones oyunu, tek oyunculu ya da çevrimiçi PvP olarak oynanabiliyor. Oyuncular bu sayede, yapay zeka ya da gerçek oyuncularla karşı karşıya gelebiliyor. Aynı zamanda oyunun sistem gereksinimlerinin de düşük olması, A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition'ı hemen her bilgisayar üzerinden erişilebilir kılıyor. Oyuncular bu oyuna Windows ya da MacOS X üzerinden erişebiliyorlar. Steam üzerinden satışa sunulan A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition'ın fiyatı 88 TL olarak belirlenmiş durumda. Ancak oyunseverler, bu oyuna 12 Ekim'e kadar yüzde 20 indirimle, yani 70,40 TL'ye sahip olabiliyorlar. Şu an için PC ve Mac kullanıcılarını sevindiren bu oyunun, ilerleyen dönemlerde oyun konsolları veya mobil platformlara gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Mobil oyun sektörünün her geçen gün biraz daha büyüdüğünü düşünecek olursak, A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition'ın mobil sürümünün gelebilme ihtimali oldukça yüksek gibi görünüyor.

 


Spotify’dan Game of Thrones müzik trendleri!Spotify’dan Game of Thrones müzik trendleri!
Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition TanıtıldıSamsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition Tanıtıldı
Game of Thrones Netflix'e mi geliyor?Game of Thrones Netflix'e mi geliyor?

PAYLAŞ