Thaldrin, espor'a ara veriyor! - Haberler - indir.com

Thaldrin, espor'a ara veriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 11:03:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Türk espor oyuncularının önde gelen isimlerinden, 1907 Fenerbahçe'nin üst koridor oyuncusu ve kaptanı Thaldrin, Twitch yayın esnasında yaptığı açıklamada profesyonel kariyerine ara verme kararını aldığını söyledi.

Türkiye'nin önde gelen başarılı espor oyuncularından birisi olarak gösterilen Thaldrin, son iki yıl boyunca 1907 Fenerbahçe forması altında maçlara çıkıyordu. FB'ye katıldığı ilk yılda büyük bir başarı elde eden oyuncu, Worlds 2017'ye katılmış ve gruplara kalma başarısı göstermişti. 2018 sezonunda FB'de çeşitli sorunlar yaşayan oyuncu, Yaz Mevsimi'nde Yarı Final'de takımla elenmişti.

1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu

Fenerbahçe Espor, PUBG'ye katıldı!

Bugün yapılan açıklamalara göre profesyonel kariyerinin başlangıcından itibaren macerasını anlatan oyuncu, izleyicilerin daha önce duymadığı bir çok şeyi ilk defa izleyicilere anlattı. Frozen'ın daha önce verdiği röportajlarda Move konusundaki düşüncelerini bir nevi teyit eden Thaldrin, uzun süren yayın sonunda kariyerine ara vereceğini anlattı. Bu kararı oyundan dolayı almadığının altını çizen başarılı oyuncu, amacının okulu bitirmesi gerektiğini, kendisinin bir yıl daha profesyonel oyuncu olarak kalmasının hayatında oldukça büyük bir değişiklik gerçekleştirmeyeceğini ve en azından bir süreliğine, okulunu bitirene kadar oyunculuğa ara vereceğini söyledi.

Daha önce WF, TT ve Beşiktaş formalarında oyun oynayan tecrübeli üst koridor oyuncusu, ardından SuperMassive'e transfer oldu ve burada başarılı sezonlar geçirerek kendisini tanıttı. Biz de "Kaptan"a daha başarılı olacağı bir hayat, güzel geçen bir okul yılları diliyoruz.


Fransa Profesyonel Futbol Ligi'nin espor ligi kuruluyorFransa Profesyonel Futbol Ligi'nin espor ligi kuruluyor
PlayStation 4 ESL ile eSpor'a adım atıyorPlayStation 4 ESL ile eSpor'a adım atıyor
eSpor'da dünya şampiyonu olduk!eSpor'da dünya şampiyonu olduk!

PAYLAŞ