Tesla'ya Kış Güncellemesi Geliyor - Haberler - indir.com

Tesla'ya Kış Güncellemesi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 16:14:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Sosyal Medya

Tesla Model 3'ün soğuk hava koşullarında bazı önemli kusurlar göstermesi şirketi telaşlı bir döneme soktu. CEO Elon Musk otomobilleri zorlu hava kouşullarına hazırladıklarını açıkladı.

Elektrikli otomobil üreticilerinin arasında zirveleri yaşayan Tesla, müşterilerini yaz aylarının aksine zorlu hava koşullarının gelmesiyle birlikte araçlarda oluşan problemlerden şikayetlerini duyuyor. Geçtiğimiz hafta otomobillerin kapı kolları, pencereleri ve şarj yuvaları ile ilgili oldukça büyük sıkıntılar yaşayan müşteriler şirketten bu osrunları bir an önce gidermesini bekliyor idi ve beklenen cevap geldi.

Tesla'ya, ABD Adalet Bakanlığı'ndan SoruşturmaTesla'ya, ABD Adalet Bakanlığı'ndan Soruşturma

Tesla'dan cevap geldi!

Şirket CEO'su Elon Musk şahsi, resmi twitter hesabı üzerinden birkaç gönderiler paylaşarak Tesla otomobillerin soğuk hava şartlarına uygun hale getirileceğini açıkladı. Aracın mobil uygulamasına koltuk ısıtma işlevi için kontrol özelliği ekleyeceklerini belirten Elon Musk bu güncellemenin çok yakında kullanıcıların hizmetine sunacağını açıkladı.

Bunun yanı sıra donma sonucu açılamayan kapılar ve pencereler için ise şirketin bu işlemi engelleyecek bir sıcak hava akışıyla ilgili düzenleme yapacağı belirtiliyor. Ayrıca araçlara iklim kontrolleriyle ilgili de birkaç güncelleme getireceklerini açıkladı. Tesla müşterileri bu önlemlerin bir an önce alınması için şirketi sıkıştırmaya devam ediyor. Bakalım Tesla pratikte bulduğu çözümleri hayata ne zaman geçirecek, ne kadar başarılı olacak?


Tesla'dan yeni motosiklet konseptiTesla'dan yeni motosiklet konsepti
Kişiye özel teslimat yapabilen robot otomobilKişiye özel teslimat yapabilen robot otomobil
Amazon Türkiye'nin teslimat sistemi nasıl işliyorAmazon Türkiye'nin teslimat sistemi nasıl işliyor

PAYLAŞ