Tesla'ya FBI Soruşturması - Haberler - indir.com

Tesla'ya FBI Soruşturması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-30 10:45:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda zor günler geçiren Tesla'ya bir kötü haber de FBI'dan geldi. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Model 3 marka otomobillerinin üretiminde yatırımcıları yanılttığı iddia ediliyor. Ünlü gazete Wall Street Journal'ın haberine göre FBI bu iddialar üzerine harekete geçti. FBI ajanları, Tesla'nın 2017 yılında ürettiği Model 3 marka elektrikli aracın üretim sürecini soruşturmaya başladı. Soruşturma sonunda Tesla'nın yatırımcıları yanıltıp yanıltmadığı ortaya çıkacak. 

Tesla Sıkıntılı Günler Geçiriyor

Tesla son günlerde Elon Musk'ın yarattığı krizlerle uğraşıyor. Geçtiğimiz ay Elon Musk'ın sosyal medyada şirketin yatırım planlarına yönelik yaptığı usulsüz açıklamalar ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu'nun gündemindeydi. Hatta Tesla'ya bu konu hakkında da ciddi yaptırımlar gelmek üzereydi ki şirket ile Amerika Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu adli uzlaşmaya gitti. 

Tesla araçları basit bir sistem ile saniyeler içerisinde hacklenebiliyor!Tesla araçları basit bir sistem ile saniyeler içerisinde hacklenebiliyor!

Teknoloji dünyasında uzun zamandır Model 3'ün üretimi hakkında olumsuz iddialar gündemdeydi. Hatta Tesla'nın 18 Eylül tarihinde Adalet Bakanlığı'na bir soruşturma kapsamında belgeler sunduğu biliniyor fakat bu belgelerin hangi araca ait olduğu belli değil. Tesla'dan gelen açıklamaya göre ise şirketin bu konu ile ilgili herhangi bir adli süreci bulunmuyor. 


Tesla'dan Apple'a transfer! Apple otonom araçları yakın mı?Tesla'dan Apple'a transfer! Apple otonom araçları yakın mı?
Elon Musk, Twitter'dan Tesla hakkında olumsuz paylaşım yapanları şikayet ediyorElon Musk, Twitter'dan Tesla hakkında olumsuz paylaşım yapanları şikayet ediyor
Tesla, yeni Roadster'inin fotoğraflarını yayınladı!Tesla, yeni Roadster'inin fotoğraflarını yayınladı!

Tesla Otomatik Pilot


PAYLAŞ