Tesla'nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Tesla'nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 14:22:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Elon Musk'ın yönetim kurulu başkanlığı görevini devretmek zorunda olduğunu geçtiğimiz aylarda sizlere duyurmuştuk. Sonunda Tesla'nın yeni yönetim kurulu başkanı olacak isim açıklandı. Elon Musk, Tesla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, şirketin mevcut yönetim kurulunda yer alan Robyn Denholm'a devrediyor. Tesla'nın SEC ile yaptığı anlaşma sonucunda, Elon Musk'ın görevini devretmesi kesinleştirilmişti. 

Robyn Denholm Kimdir?

Uzun zamandır merak edilen isim Robyn Denholm, hali hazırda Avustralya menşeili Telekomünikasyon şirketi Telstra'nın finans ve strateji şefliği görevini sürdürüyor. Denholm, Tesla Yönetim Kurulu Başkanlığı için şirkete istifasını vermiş durumda. Altı aylık ihbar süresinin ardından da tam zamanlı olarak yeni görevinin başında yer alacak. 
 
Yeni organizasyon değişikliği hakkında ilk açıklama da Robyn Denholm'dan geldi. Denholm yaptığı açıklamada  “Bu şirkete ve misyonuna inanıyorum. Elon ve Tesla ekibine sürdürülebilir kârlılık ve yatırımcıya daha fazla değer kazandırma hedefine ulaşmakta yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum.”  ifadelerini kullandı. 
 
Kariyerini finans üzerine şekillendiren yeni yönetim kurulu başkanı daha önce Sun Microsystems ve Juniper Networks gibi ünlü teknoloji şirketlerinin finans ve teknoloji departmanlarında önemli görevler yürütmüştü. Elon Musk'tan gelen açıklama da Robyn Denholm'a olan inancın altı çizildi. Musk yaptığı açıklamada Denholm'un dört yıldır yönetim kurulunda olduğunu ve Tesla için önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. 

Tesla'dan yeni motosiklet konseptiTesla'dan yeni motosiklet konsepti



Tesla'nın yöneticisi Elon Musk yolun sonuna geldiTesla'nın yöneticisi Elon Musk yolun sonuna geldi
Tesla Mobil Uygulamasına 3 Yeni Özellik EklendiTesla Mobil Uygulamasına 3 Yeni Özellik Eklendi
Tesla Modellerinde Atari Oyunu Oynanacak!Tesla Modellerinde Atari Oyunu Oynanacak!

Tesla Otomatik Pilot


PAYLAŞ