Tesla'nın elektrikli kamyoneti ne zaman satışa çıkıyor? - Haberler - indir.com

Tesla'nın elektrikli kamyoneti ne zaman satışa çıkıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 11:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Elektrikli araçları ile farklı sektörlere farklı çözümler sunan Tesla'nın yeni projesi elektrikli kamyonet olacak. İşte proje ile ilgili gelen son bilgiler. 

Çılgın uçan araç projesi Tesla'dan geliyor

Tesla şirketine bir dava daha açıldı!Tesla şirketine bir dava daha açıldı!

Elon Musk tarafından uzun zamandan beri yeni projeler hakkında detaylar paylaşılmasa da ünlü isim elektrikli kamyonet ile ilgili ilk defa net ifadeler kullandı. Özellikle markanın 4. çeyrek kazanç raporunun yayınlanmasının hemen ardından elektrikli kamyonet ile ilgili ilk somut açıklamalar da yapıldı.

Elektrikli kamyonetin kısa süre içerisinde piyasaya tanıtılacağı ve ardından satışa çıkarılacağı ifade edilirken Elon Musk tarafından yapılan yeni açıklamalarda 2019'un yaz ayları itibarıyla aracın resmi olarak tanıtılacağı ifade edildi. Bu tanıtım sonrasında özellikle 2020 yılı itibariyle aracın yollarda yer alması beklenirken elektrikli kamyonet ile birlikte sektörel nasıl bir değişimin olacağı da yakından takip edilecek. Öyle ki elektriğin şu anda diğer akaryakıt seçeneklerine göre çok daha uygun olması, maliyetin azalması açısından da bir avantaj olarak görülüyor. Buna karşın elektrikli kamyonet ile elde edilecek performans da yine tanıtımlar ile birlikte görülecek ve bu konudaki değişimin nasıl olacağı da tanıtım sonrasında biraz daha belirgin olacak.

Esas alınan model Ford F150 mi? 

Araçla ilgili özellikle dış basında çok farklı iddiaları gündeme geliyor. İddialarda aracın tasarım ve çalışma prensibinde Ford F150 modelinin esas alındığı konuşuluyor. Bu konuda marka tarafından net bir açıklama yapılmadığından dolayı şu an için belirsizlik mevcut.

Çin'deki Tesla fabrikasına rekor iş başvurusu


Tesla’nın yeni rakibi 485 beygirlik Nissan IMS tanıtıldı!Tesla’nın yeni rakibi 485 beygirlik Nissan IMS tanıtıldı!
Çılgın uçan araç projesi Tesla'dan geliyorÇılgın uçan araç projesi Tesla'dan geliyor

PAYLAŞ