Tesla'nın akıllı telefonu sızdırıldı - Haberler - indir.com

Tesla'nın akıllı telefonu sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-24 12:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en iyi elektrikli otomobil üreticisi olarak kabul edilen Tesla, gelen son bilgilere bakılırsa yalnızca otomobil alanında devam etmeyi düşünmüyor. Tesla, kısa bir süre önce hacklendiği haberi ile gündeme gelmişti. Şimdi de şirketin, telefon tasarımı olduğu iddia edilen bazı görselleri sızdırıldı. Çıkan görüntülere bakılırsa, hem elektrikli hem de sürücüsüz otomobil üreten Tesla, önümüzdeki zamanlarda bir akıllı telefon ile teknoloji dünyasında adından söz ettirebilir. Henüz konuyla alakalı kesin bir bilginin olmamasıyla birlikte, bu durum birçok kişi tarafından saçma bulundu ve sızdırılan görsellerin, Tesla'nın akıllı telefonuna ait olmadığı söylendi.

Tesla'ya ait olduğu söylenen akıllı telefon görüntüleri ortaya çıktı

22 Temmuz tarihinde, SlashLeaks adlı siteye bazı görüntüler yüklendi ve yüklenen görüntüler, biraz kafaları karıştırdı. Görüntüyü yükleyen kişi tarafından hiçbir açıklama yapılmadı. Bunun yanı sıra, görüntüler Tesla'nın akıllı telefonu Quadra olarak adlandırıldı. Hal böyle olunca, teknoloji dünyası gözünü Tesla cephesine çevirdi. Paylaşılan görüntüde, cihazın ön ve arka kapağı görülüyor. Burada yola çıkarak ince çerçeveye sahip olduğu söylenen akıllı telefon, görenlerden beğeni topladı. Tasarımda dikkat çeken bir diğer taraf, son zamanların popüler ayrıntılarından biri olan çentikli ekran. Kapak kısmının arkasında yer alan yatay boşluk, cihazın arkada çift kameraya sahip olduğuna işaret ediyor.

Ortaya çıkan bu ayrıntılar, Tesla'nın bir akıllı telefon çalışması içerisinde olduğuna işaret etse de bazı kaynaklar bu durumun bir saçmalıktan ibaret olduğunu söyledi. Çünkü, Tesla'nın şu anki durumunun yeni bir atılım yapmaya müsait olmadığı ifade edildi. Bazı kaynaklar da Tesla'nın bunun için bir akıllı telefon üreticisi ile çalışabileceği ihtimalini ortaya koydu. Tesla'dan görüntülerle ilgili resmi bir açıklama gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.





PAYLAŞ