Tesla'dan Sevindirici Haber - Haberler - indir.com

Tesla'dan Sevindirici Haber

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sunmuş olduğu elektrikli araçlar ile dikkatleri toplayan Tesla cephesinden bazı modellerinde yer alan otomatik pilot özelliğine yönelik önemli açıklamalar yapıldı. ABD merkezli en büyük elektrikli otomobil üretici isimlerinden birisi olan Tesla, bazı araçlarında bulunan otomatik pilot özelliği hakkında bazı açıklamalar gerçekleştirdi. Elektrikli araçlar noktasında rakip şirketlere de öncülük eden Tesla, geliştirmiş olduğu yeni nesil batarya teknolojisi ve yenilikçi otomobil çözümleri ile büyük bir ivme yakalamış durumda. Şirket tarafından belirtilene göre otomobillerinde kullanıcılarına sunmuş olduğu özelliklerin ve otonom desteğinin daha da geliştirileceği ve ilerleyen dönemlerde ise bu özelliklerin çok büyük bir önem taşıyacağını ifade ediyor.

Tesla’dan Otomatik Pilot Açıklaması Geldi

Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kullanıma açıldı!

Ancak bilindiği üzere Tesla’nın her modelinde bir otomatik pilot özelliği bulunmuyor. Otomatik pilot özellikli Tesla model alabilmek için kullanıcılar fiyat farkı ödemek zorunda kalıyorlar. Kullanıcılar bu durumdan oldukça şikayetçi olurken, Tesla ise kullanıcılara olumlu olacak yeni bir karar gerçekleştirdi. Buna göre otomatik pilot özelliğinin artık daha düşük bir fiyat ile satın alabileceği açıklandı. Baktığımız zaman şirketin en ucuz modeli olan Model 3 Standart, araç fiyatı 37 bin 500 dolar olurken, otomatik pilot özelliği ile bu model satın alınmak istendiği zaman ise 40 bin 500 dolarlık bir fiyat etiketi kullanıcıları karşılıyor.

Ancak Tesla tarafından yapılan açıklamaya göre artık bu modelin otomatik pilot özellikli versiyonunu 39 bin 500 dolardan satışa sunacak. Tesla’nın belirttiğine göre ortaya çıkan kaza sayılarını azaltmak için kullanıcılara sunulan tüm elektrikli otomobil versiyonlarında otomatik pilot özelliğinin bulunmasını istediklerini dile getiriyor. Şirketin verilerine göre otomatik pilotun devrede olduğu sürüşlerde ortaya çıkan kaza sayısının çok daha az olduğu belirtiliyor. Ayrıca otomatik pilot özelliğinin yoğun bir trafikte kullanıcıların kaza yapma olasılığını azalttığı belirtildi.


Galaxy A80 performans testi sonuçları paylaşıldı!Galaxy A80 performans testi sonuçları paylaşıldı!
Instagram'da büyük bir hata tespit edildiInstagram'da büyük bir hata tespit edildi

PAYLAŞ