Tesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası Açıldı - Haberler - indir.com

Tesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 15:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Elon Musk, elektrikli aracı Tesla için yeni Amazon mağazasında ürünler satmaya başlayacak. Tesla'nın ürün gamına çeşitli promosyon ürünleri ve Tesla'nın logosuna sahip gündelik eşyalar da eklendi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan firma, yeni ürünlerini satacağı bir Amazon mağazası açtı. Bu ürünleri mağaza üzerinden yayınlayacak.

Elon Musk, Tesla'nın Tüm Patentlerini Kamuya Açtı

AnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştıAnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştı

Tesla Ürünlerini Satın Alabileceğiniz Resmi Amazon Mağazası Açıldı

Tesla'nın ürünleri arasında gündelik eşyaları bulabilirsiniz. Örnek olarak su şişesi, kahve kupası ve ceketler gibi birçok ürünler bulunuyor. Bu ürünler daha öncesinde şirketin kendi internet sitesi üzerinden satılıyordu. Şimdi ise yeni açılan Amazon mağazasından satılacak. Tesla mağazanın bu hafta başında açıldığını belirtti. Amazon mağazası içerisinde bulunan sitede çok büyük bir ürün çeşitliliği yok. Şimdilik mağaza içerisinde birkaç kılıf bulunuyor. Fakat herhangi bir ürün şu anda satılmıyor.

Şirketin bu ürünleri neden satışa sunmadığı henüz bilinmiyor. Tesla'nın kendi sitesinde hala bu ürünlerin stokları var gibi görünüyor. Şimdilik bu ürünleri satın almak isterseniz Tesla'nın sitesinden alabilirsiniz. Fakat ilerleyen zamanlarda Amazon mağazası açılacak ve bu ürünler Amazon mağazası üzerinden satılacaktır.


Snapchat'te arkadaş listesinin tamamını nasıl görüntülenir?Snapchat'te arkadaş listesinin tamamını nasıl görüntülenir?
OneNote'u yapılacaklar listesi olarak kullanmak için 6 ipucuOneNote'u yapılacaklar listesi olarak kullanmak için 6 ipucu
Seviyorum İnterneti Testi Nedir?Seviyorum İnterneti Testi Nedir?

PAYLAŞ