Tesla otomobiller, kampçıların vazgeçilmez aracı olacak! - Haberler - indir.com

Tesla otomobiller, kampçıların vazgeçilmez aracı olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-01 15:04:21
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Elektrikli otomobil konusunda günümüzde Tesla, diğer otomobil üreticilerinden bir adım daha önde geliyor. Elektrik konusunda zaten aklımıza ilk gelen Tesla ve Elon Musk. Tesla şirketinin CEO'su olan Elon Musk, şirketin gelişmesi konusunda oldukça çok çalışıyor. Özellikle Tesla otomobilleri için farklı farklı özellikler geliştiren şirket, yeni duyurduğu özelliğiyle kampçıları kalbinden vuracak. Piyasaya ilk çıktığı günden beri elektrikli araç konusunda nelere başarabileceğimizi gösteren Tesla araçları farklı modelleriyle kendine büyülüyor. Sessiz ve hızlı bu araçlar özellikleriyle diğer araçların önüne geçiyor. Otonom sürüş keyfi yaşayabileceğiniz araç, son dönemlerde yaptığı kazalarla meydana gelse de kullanıcı suçu olduğunu söylüyor.

Tesla otomobilleri kampçıları kalbinden vurdu!

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile Tesla Model S, Model 3 ve Model X, yeni gelecek güncelleme ile 'parti ve kamp' moduna geçebilecek. Bu mod da otomobillere bağlanan çadırla içerideki havayı koruyabilecek, ısıyı kontrol edebilecek ve özel ışıklandırma sunacak. Çadırın içine medya erişimi sağlayabilecek ve ekstra bir güç kaynağı sunacak. Kampçıların gerçekten de kullanışlı olan bu araca aşık olacağını düşünüyoruz. Bir kamp yaparken olumsuz hava koşulları ile çadırın içinde üşüyebilirsiniz. Aracınızın içinde yatmak yerine Tesla'ya bağladığınız bu araç çadırın içinden çıkmadan ısıyı arttırabilir, ışıklandırma sunabilir. Böylece hava koşulları kamp yapmanızı engelleyemeyecek. Elektrikli aletler için kamp yerinde ve çadırında güç kaynağı bulunduran Tesla otomobili gerçekten çok işlevsel ve kullanışlı.

Doğa severler genelde daha büyük araçları kullansalar da (4x4 ve daha büyük araçlar) bu araçlarda çok fazla özellik yok. Tırmanışlarda iyi olan bu araçlar benzin tüketiyor ve Tesla otomobili kadar işlevsel olamıyor. İçerisini harici olarak yerleştirirseniz ancak Tesla otomobilinin sunduğu özelliklere kavuşabilirsiniz. Ailecek kamp yapmayı seven kişiler için ideal olacak olan bu otomobiller sizi yanıltmasın oldukça da hızlı. 0'dan 60 kilometre hıza 1.9 saniyede ulaşabilen bu elektrikli araçlar neredeyse hiç ses çıkarmadan gidebiliyor. Tesla şirketinin teknoloji konusunda sadece araçlarda değil giyim ve takıdan tutun, uzaya çıkmak için ürettikleri rokete kadar geniş bir yelpazesi bulunuyor. Tabi hepsi Tesla şirketinin adı altında yapılmasa da şuan da CEO'su olan Elon Musk farklı firmalar adı altında sürekli üretim yapıyor.





PAYLAŞ