Tesla otomobil teslimatlarını bir hafta erteledi              - Haberler - indir.com

Tesla otomobil teslimatlarını bir hafta erteledi             

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-31 18:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Tesla Model S Plaid için Tesla tarafından yapılan yeni resmi açıklamada teslimatların bir hafta ertelendiği belirtildi. Teslimatların 3 Haziran’da yapılması planlanıyordu.

Tesla'nın yeni modeli olarak duyurulan Model S Plaid, özellikleriyle oldukça dikkat çekmişti. 100 km/s hıza 2 saniyeden daha az bir süre içerisinde ulaşabilen ve en çabuk hızlana seri üretim otomobil unvanını alacak olan Model S Plaid için yeni bir karar alındı. Kararı Elon Musk Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Tesla Otomatik pilot'u artık radarsız da çalışacakTesla Otomatik pilot'u artık radarsız da çalışacak

Elon Musk’tan açıklama: “İnce ayar yapacağız”

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 3 Haziran olarak belirlenen teslimat etkinliğinin bir hafta ertelendiğini duyurdu. Yeni tarih 10 Haziran olarak belirlenirken bu tarihe kadar geçen süre içerisinde araçlar için ince ayar yapılacağı belirtildi.

Yeni modellerin sürücüleri uzay aracındaymış gibi hissettirecek tasarıma sahip olduğunu vurgulayarak araçların tanıtımını yapan Tesla CEO’sunun, yeni model için çok daha iddialı olması dikkatlerden kaçmadı.

Tesla Model S Plaid Porsche 918 Spyder'ı geçecek!

Şu anda dünyada 100 km/s hıza en kısa süre içerisinde ulaşan model Porsche 918 Spyder. Araç 2.1 saniye içerisinde 100 km/s hıza ulaşarak bu alanda dünya rekoru kırmıştı. Tesla'nın yeni modelinin piyasaya sunulmasının ardından yapılacak resmi testlerde, 2.1 saniyenin altına ulaşması ve rekor kırması bekleniyor. Zira Elon Musk tarafından daha önce yapılan açıklamalarda aracın testlerde bu istatistikleri yakaladığı belirtilmişti.



PAYLAŞ