Tesla Modellerinde Atari Oyunu Oynanacak! - Haberler - indir.com

Tesla Modellerinde Atari Oyunu Oynanacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 13:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Eski atari oyunları birçok oyuncunun rekabet ettiği ve bir zamanlara damga vuran oyunlardır. Birkaç hafta önce Elon Musk, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım sonrasında atari oyunları araç içinden oynanabilir olduğunu belirtti.

Tesla Modellerinde Atari Oyunu Oynanacak!

Bu sistem Tesla model araçlar için kullanılabilir olacak. Centipede, Lunar Lander, Asteroids gibi klasik oyunları direksiyondaki tuşlar yardımıyla oynayabileceksiniz. Önemli bir hatırlatma yapmak gerekirse, sistem otomobil hareket halindeyken çalışmayacak. Fakat büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve Tesla sahibiyseniz, trafik sıkıştığı zaman bu eğlencelerden yararlanabileceksiniz. Elon Musk, olası kazaları önlemek amacıyla sistemin araç hareketsiz durumdayken çalışacağının altını çizdi. Geçtiğimiz hafta milyonlarca kişinin yaşadığı Micheal Kasırgasından sonra insanlar kasırganın etkili olduğu bölgelerden kaçmaya başlamıştı. Bu güncelleme ile birlikte araçların menzili 50 ila 70 km arasında yükselmiş ve araç sahipleri fırtınanın etkili olduğu bölgelerden kaçmasına yardım etmişti.

ASELSAN'ın su altı silahının ilk testleri tamamlandıASELSAN'ın su altı silahının ilk testleri tamamlandı

Bildiğiniz üzere Tesla, son zamanlarda yaşadığı ekonomik olaylardan ve Elon Musk olayları ile gündemimize geliyordu. Elon Musk geçtiğimiz zamanlarda bir canlı yayında esrar içmişti. Bu sebepten dolayı insanlar üzerinde olumsuz etki yarattığı gerekçesiyle Tesla, Elon Musk hakkında sürekli şikayetlerde bulunuyordu. Belkide gerçekten Musk, kurduğu şirketi başka birine bırakmalıdır.


İlgili uygulamalar
iPhone Xs, X ve Note 9 LTE Hız Testinde KarşılaştıiPhone Xs, X ve Note 9 LTE Hız Testinde Karşılaştı
DevFest Antalya 2018 Konferansı, 13 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ndeDevFest Antalya 2018 Konferansı, 13 Ekim'de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde
iPhone XS Max DxOMark Test Sonuçları AçıkladıiPhone XS Max DxOMark Test Sonuçları Açıkladı

PAYLAŞ