Tesla Mobil Uygulamasına 3 Yeni Özellik Eklendi - Haberler - indir.com

Tesla Mobil Uygulamasına 3 Yeni Özellik Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 10:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Üst seviye teknolojilere sahip olan Tesla araçların mobil uygulamasına yeni güncelleme ile yeni özellikler getirildi. Kullanıcıların oturdukları yerden araçla alakalı birçok işlevi sağlayabilecekleri yeni özellikler uygulamaya entegre edildi. Global pazarda elektrikli otomobil sektörünün zirve isimlerinden olan Tesla, mobil uygulaması için yeni bir güncellemeyi kullanıcılara sundu. Bu güncelleme ile artık mobil uygulama sayesinde araçlarında birçok kontrole ve yönetime sahip olacaklar. Artık yeni güncellemenin sağladığı özelliklerden birisi kullanıcılar istedikleri konumu üçüncü taraf harita uygulama destekleri ile diğer Tesla araçlar ile paylaşabilecekler. Araç yazılım güncellemelerini artık mobil uygulama üzerinden sağlayabilecekler.

Tesla Mobil Uygulamadan Güncelleme

Artık Tesla kullanıcıları sahip oldukları araçların yazılım güncellemesini yapabilmek için araçlarında olmalarına gerek kalmayacak. Bu noktada mobil uygulama kullanılarak araç güncellemeleri sağlanabilecek. Bu sayede istedikleri noktadan mobil cihazları ile kolay bir şekilde güncelleme işlemi yapabilecekler.

Medya Kontrol Seçeneği

Artık araba sahibi yada arabada yer alan yolcular Tesla mobil uygulama yardımı ile çeşitli medya kontrolleri sağlayabilecekler. Fakat araç sahibinin Tesla hesap erişimine sahip olmanız gerekiyor. Bu noktada yolcular diledikleri gibi medya içeriklerinde değişiklik yapabilecekler.

Konum Paylaşım Özelliği

Google Haritalar veya benzer üçüncü taraf harita uygulamaları ile Tesla kullanıcıları konumlarını paylaşabilecekler. Tesla mobil uygulama yardımı ile konum otomatik olarak diğer Tesla araçlar ile paylaşılabilecek. Özellikle üçüncü taraf harita uygulamaları ile yapılan güzergah belirleme noktasında iyi bir işlev olması bekleniyor.





PAYLAŞ