Tesla araçlara YouTube ve Netflix'i entegre ediyor - Haberler - indir.com

Tesla araçlara YouTube ve Netflix'i entegre ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-29 12:33:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Donanım

İlklerin ve ilginçliklerin adamı Elon Musk yine şaşırtıcı bir yenilikle karşımızda. SpaceX ve Tesla’nın kurucu ortağı ve bu iki dev şirketin CEO’su Musk, Tesla araçlar için bir yenilik duyurdu.

Tesla, Model S, Model 3 ve Model X araçlarında devasa ekranlar ve güçlü bilgisayar sistemleri yer alıyor. Bu sayede de Tesla araçlarda oyun oynanabiliyor. Asteroids, Bethesda, Beach Buggy Racing 2, gibi oyunlar Tesla araçlarda oynanabiliyor.

Türk şirket ile Tesla arasında sözleşme imzalandıTürk şirket ile Tesla arasında sözleşme imzalandı

Elon Musk, Twitter üzerinden verdiği yeni müjdeli haberle artık Tesla Model araçlarda yakında YouTube ve Netflix desteğinin geleceğini duyurdu. Bununla birlikte Tesla kullanıcıları “araç dururken” YouTube üzerinden video, Netflix üzerinden de dizi ve film izleyebilecek. Tesla CEO’su Musk, araçların konforlu koltuk ve güçlü ses sistemleri sayesinde etkileyici bir deneyim sunacak. Bu gelişme sonrasında artık kullanıcılar Tesla’larda daha fazla vakit geçirecek. Fakat şimdilik bu destekler sadece araç durduğu zaman çalışacak. Daha sonrasında tam otonom özelliği için gerekli onaylar alındığında ve resmi olarak başlatıldığında ise hareket halindeyken de YouTube ve Netflix özelliği kullanıma sunulacak. Tesla araçlara YouTube ve Netflix'i entegre ediyor


Tesla Yeni Elektrikli Otomobili Model X'i Tanıttı!Tesla Yeni Elektrikli Otomobili Model X'i Tanıttı!
Tesla, Yine Yanan Bir Aracı İle Gündeme GeldiTesla, Yine Yanan Bir Aracı İle Gündeme Geldi

Tesla Otomatik Pilot


PAYLAŞ