Temple Run 2'ye Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Temple Run 2'ye Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Dünya üzerinde milyonlarca oyun sever tarafından oynanan sonsuz koşu türündeki mobil oyun Temple Run 2 için yeni bir güncelleme paketi yayınlandı.

Imangi Studios tarafından geliştirilen Temple Run 2 çıkış yapmasının ardından sadece birkaç gün geçmesine rağmen milyonlarca oyun sever tarafından tablet ve akıllı telefonları üzerine indirilerek oynanmaya başlamıştı. Gelişmiş grafikleri ve yüksek heyecan sunan yapısı sayesinde türündeki oyunlar arasında öncü olmuş ve bir çok kopyası uygulama marketlerinde yayınlanmıştı. Temple Run 2 oyununa güncellemeler yolu ile yeni içeriklerin eklenmesi sayesinde oyun halen yoğun ilgi görmektedir.

Temple Run 2 için yayınlanan son güncelleme oyuna Aziz Patrick Günü'ne özel içerikler eklemektedir. 1.8 güncellemesi ile kahramanlarımız için İrlanda'nın sembolü olan 4 yapraklı yonca sembolünü taşıyan bir şapka oyuna eklenmektedir. Bu şapkayı elde edebilmek için oyuna yerleştirilmiş olan gizli tarihi eserleri keşfetmelisiniz.

Android ve iOS versiyonları güncellenen Temple Run 2 oyunun Windows Phone versiyonunun da kısa bir süre içerisinde güncellenmesi bekleniyor.

Temple Run 2 Android, iOS ve Windows Phone mobil uygulamalarını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ