Televizyon Muhabbetine Özel Sosyal Uygulama: Dediki (Video) - Haberler - indir.com

Televizyon Muhabbetine Özel Sosyal Uygulama: Dediki (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Televizyona özel sosyal mecra olarak ortaya çıkan Dediki sayesinde, izlediğiniz programı telefonunuza dinleterek check-in yapabilir ve programlar hakkında konuşulan her şeyi kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Türk televizyon kanallarında yayınlanan programlar için ekstra içerikler sunmasının yanında kullanıcılara özel pek çok özellikle karşımıza çıkan Dediki uygulaması sayesinde kullanıcılar, diğer kullanıcılar ile etkileşime geçerek yazdıkları yorumları okuma ve bu yorumları paylaşma imkanına sahip oluyorlar. Ayrıca izledikleri programlar hakkında Facebook ve Twitter'da yapılan konuşmalara da gerçek zamanlı olarak ulaşılmasını sağlayan uygulama, bu sayede aynı televizyon programını izleyen kullanıcıların aynı alışkanlıklara sahip diğer kullanıcılar ile fikir alışverişi yaparak tanışmalarına da imkan sağlıyor.

Dediki indir

Hiçbir yerde bulamayacağınız ekstra içeriklere de yer veren Dediki, uygulama üzerinden yapılan konuşmalarla puan ve rozet'te kazandırıyor. Kazanılan bu puanlar ve rozetler ile kullanıcılar ileri de hediye kazanma şansına da sahip olacaklar.

Sadece bir kaç gün önce App Store'da yayınlanmasına rağmen 4+ yıldız kazanan Dediki uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi Dediki Tanıtım Videosu'nu izleyerek de uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Dediki Tanıtım Videosu


PAYLAŞ