Telegram'ın Android sürümüne gelen yeni özellikler - Haberler - indir.com

Telegram'ın Android sürümüne gelen yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-02 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Telegram platformunun geliştiricileri, söz konusu bu uygulamanın Android sürümünü güncellediler. Uygulamaya yapılan güncelleme, kullanıcıların deneyimini daha da iyileştirecek 4 etkili özellik getiriyor. Söz konusu bu yenilikler, arama filtreleri, anonim grup yöneticileri, kanal yorumları ve yeni animasyonlar olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Dünyanın en popüler sohbet uygulaması WhatsApp'ın en güçlü rakiplerinden biri olan Telegram'ın Android sürümüne güncelleme geldi. Google Play Store üzerinden dağıtıma sunulan "v7.1.1" kodlu sürüm, kullanıcılar ve Telegram kanalı yöneticileri için bazı heyecan verici özellikler sunuyor. Bu haberimizde sizlere, Telegram'ın son sürümüyle birlikte kullanıma sunulan yeni özellikler hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Telegram'ın son sürümü, kullanıcılara 4 önemli özellik sunuyor. Arama filtreleri, anonim grup yöneticileri, kanal yorumları ve yeni animasyonlar olarak karşımıza çıkan bu özellikler, Telegram deneyimini ciddi anlamda değiştirecek gibi görünüyor.

We Transfer'i aratmayacak Telegram özelliği kullanıma sunulduWe Transfer'i aratmayacak Telegram özelliği kullanıma sunuldu

Telegram'ın Android sürümüyle 4 yeni özellik geldi

Arama Filtreleri

Telegram platformunun en büyük eksiklerinden biri de içerik arama araçlarıydı. Telegram platformunu uzun zamandır kullanan tüketiciler bu durumun zaten farkındaydı. Durum böyle olunca da Telgram'ın geliştirici ekibi, son sürümle beraber kullanıcı deneyimi daha da iyi hale getirecek, Arama Filtreleri özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. Kullanıcılar, bu özellikten faydalanarak uygulama içerisinde detaylı aramalar yapabilecekler. Arama filtreleri özelliği, geliştirici ekip tarafından oldukça detaylı olarak tasarlandı. Kullanıcılar, bu özelliği kullanarak tarih, dosya türü, bağlantı gibi tüm filtrelerde arama yapabilecekler. Bunun yanı sıra aynı zamanda arama sonuçlarını daha da kolay ulaşılabilir hale getirmek isteyen ekip, aramalarla ilgili sonuçlar için farklı sekmeler oluşturmuş durumda.

Anonim Yöneticiler

Telegram'a gelen güncelleme ile beraber gelen bir diğer yeni özellik ise anonim yöneticiler yani grup yöneticileri için olan özellik. Bu özellik ile beraber grup yöneticileri, kimliklerini gizleyerek mesajlaşmaya devam edebilecekler. Kullanıcılar, uygulamaya eklenen "Anonim Kal" ayarlarını etkinleştirdiklerinde, yönettikleri grupta kimliklerini gizlemiş oluyorlar. Söz konusu bu özellik kapatıldığında, yöneticiler yine kendi isimleriyle kullanıcılara ulaşabilecekler.

Kanal Yorumları

Telegram'ın son sürümündeki etkileyici özelliklerden bir tanesi de Kanal Yorumları olarak isimlendiriliyor. Bu özellik, herhangi bir Telegram grubuna gönderilen mesajların, bir başlık altında cevaplanabilmesini sağlıyor. Bu sayede hem gruplardaki tartışmalar birbirlerine karışmamış olacak hem de bir tartışma konusuyla ilgili tüm cevaplar, tek bir başlık altına yerleştirilmiş olacak.

Yeni animasyonlar (hareketli emojiler de mevcut)

Telegram'ın son Android sürümüyle birlikte kullanıcılar, bazı yeni animasyon ve hareketli emojileri de kullanmaya başlayabilirler. Ayrıca kullanıcılar, yeni sürümle birlikte bir emojiye basılı tuttukları zaman, bu emojiyi büyüterek görüntülüyorlar. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, duygularını yeni animasyon ve hareketli emojilerle açıklamaya devam edecekler.


Kamu çalışanları artık iş için WhatsApp ve Telegram gibi uygulamaları kullanamayacakKamu çalışanları artık iş için WhatsApp ve Telegram gibi uygulamaları kullanamayacak
Telegram Apple'ı haksız rekabet nedeniyle dava ettiTelegram Apple'ı haksız rekabet nedeniyle dava etti
Telegram sonunda görüntülü sohbet desteğine kavuştuTelegram sonunda görüntülü sohbet desteğine kavuştu

PAYLAŞ