Telegram'a Yeni Özellikler! - Haberler - indir.com

Telegram'a Yeni Özellikler!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-12 11:19:37
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Telegram, iOS ve Android uygulamasını bir avuç yeni özellikle güncelledi. Kullanıcılar, yeni başlayanlar için yerlerini bir grupla gerçek zamanlı olarak paylaşabiliyorlar. Bulunduğunuz yeri paylaşırken, ondan on beş dakika, bir saat ya da sekiz saat boyunca konumunuzu canlı olarak paylaşmanız istenecektir. Bu, bir grupla konumunuzu koordine ederken ve birkaç dakika içinde konumunuzu manuel olarak göndermek zorunda kalmamak için kullanışlı olabilir. Grup üyeleri mevcut konumunuzu bir haritada her an görebilecek.

Telegram?a Yeni Özellikler!

Diğer değişiklik medya oynatıcıda. Telegram'ın, insanlara gönderilen tüm ses dosyaları için uygun bir müzik çalar arayüzü var. Oynatmak için bir parçaya dokunabilir, ardından oynatıcı arayüzünü görmek için yukarıdaki çubuğa dokunabilirsiniz. Ayrıca parça listesindeki görüşmede gönderilen diğer parçaları gösterir. Uygulamadan çıksanız bile sesi arka planda çalmasını sağlayabilirsiniz.

Fransızca, Endonezyaca, Malay, Rusça ve Ukraynaca gibi yeni diller de eklendi; Farsça gibi diller yakında çıkacaktır.

Son olarak, gruplar da küçük bir güncelleme aldı. Büyük gruplarda, yöneticiler iletilerinde Yönetici rozetiyle gösterilecekler. Gruptaki yöneticiler, şimdi yeni üyelerin grubun eski mesajlarını görmesini veya görmemesini seçebilecekler.





PAYLAŞ