Telegram'a Kaybolan Fotoğraf ve Video Gönderme Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Telegram'a Kaybolan Fotoğraf ve Video Gönderme Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-25 13:00:45
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi olan Telegram, gizliliği önemseyen bir haberleşme uygulaması diyebiliriz. Bu noktada rakiplerinin yaptığı yeniliklerden sonra Telegram'da mobil uygulamalarında yaptığı güncellemeler ile uygulamasına kaybolan fotoğraf ve videolar özelliğini getirdi. Bu yeni özellikle beraber Telegram'da yeni nesil uygulamalara getirilen özelliklere kavuştu diyebiliriz. Bu yeni özellik için gönderilecek olan fotoğraflara ve videolara zamanlayıcı eklemek yeterli olacaktır. Telegram'ın kazandığı bu yeni yetenekler ile beraber uygulama Snapchat ve iMessage'e benzerlik gösterdi diyebiliriz.

Bu kaybolan mesajlar bir diğer yandan medya içeriklerinin daha hızlı bir şekilde karşı tarafa iletilmesini de sağlıyor. Mesela 100 bin ve fazla daha kişinin yer aldığı medya kanalları için Telegram, indirme hızını arttırmak için dağıtılmış içerik ağından yararlanacak.  Göndereceği mesaja çıkartma kullanmak isteyenler ise kaydırma alanını genişletme hareketi yaparak istedikleri çıkartmaya erişebilecekler. Bu emojiler ve çıkartmalar sayesinde karşı tarafa anlatılmak istenen daha rahat geçecek.

Telegram'ın şuan için kendi bir kitlesi bulunuyor. Popüler mesajlaşma servislerinde yer alan video ve fotoğraf gönderme formatının kendi bünyesine eklemesiyle beraber servisin kullanıcı kitlesini genişleterek yeni üyeler kazanması bekleniyor. Şirketin yaptığı bu stratejinin ne kadar doğru olduğunu zaman gösterecekken, mevcut olan kullanıcıların fotoğraf ve video gönderme noktalarındaki gizlilik imkanlarının da olacağı ifade ediliyor. Bakalım Telegram'a kazandırılan bu kaybolan fotoğraflar ve videolar özelliği rakip platformda olduğu gibi yoğun bir ilgiyle kullanılacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ