Telegram'a çok beğenilecek yeni özellikler geldi - Haberler - indir.com

Telegram'a çok beğenilecek yeni özellikler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma servislerinden birisi olan Telegram için yeni güncellemelerle yeni özellikler sunulmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Apple tarafından App Store üzerinden kaldırılan uygulama gündeme gelmişti. Bu sorunu çözülen uygulama için Android sürümüne yönelik yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncellenen Telegram uygulamasına 4.8 sürüm kodlu güncellemesi ile artık uygulamaya anlık video aktarım özelliği gibi birçok yenilik geldi. Şuana kadar gelen videolar tamamen indirilmeden oynatılamıyordu.

Fakat şimdi ise tıpkı YouTube gibi indirme işlemi tamamlanmadan internet bağlantınızı kullanarak anlık bir şekilde gelen videoyu oynatabileceksiniz. Bu yeni özelliğin daha çok büyük videolar için oldukça avantajlı bir sistem olduğu ifade ediliyor. Özellikle sonuna kadar izlenmeyen videoların tamamen indirilmesi mobil kotaları zor durumda bırakırken bu noktada bu özellik bir çözüm niteliğinde olacağa benziyor. Telegram Android'e gelen güncelleme ile tek yenilik bununla sınırlı kalmıyor.

Bu noktada otomatik gece modu da uygulamaya gelen yenilikler arasında bulunuyor. Bu özellik ile ise Ayarlar'dan aktif edilen bu mod sayesinde uygulama otomatik bir şekilde koyu arayüze geçiş yapıyor. Bu sayede düşük ışıklı ortamlı gece vakitlerinde ekrana bakmak kolaylaşıyor ve göz yorğunluğu daha aza indirgeniyor. Sizlerde Android Google Play Store üzerinden Telegram uygulamasını güncelleyerek gelen bu yeniliklerden yararlanabilirsiniz.





PAYLAŞ