Telegram X İçin Güncelleme Sunuldu - Haberler - indir.com

Telegram X İçin Güncelleme Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Pazarda yer alan popüler mesajlaşma servislerinden birisi olan Telegram cephesine güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şirket sürekli yeni güncelleme yayınlamak yerine daha gelişmiş ve kullanışlı özelliklere sahip olduğu ifade edilen Telegram X adlı uygulamasını geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış ve kullanıcılara sunmuştu. Şimdi ise Telegram X için yeni bir güncelleme yayınlandı ve güncelleme ile beraber uygulamaya birçok yeniliğin geleceği belli oldu. Telegram pazarda yer alan başarılı mesajlaşma servislerinden birisi olurken WhatsApp gibi rakipleri yanında beklenilen yükselişi sergileyememişti. Ancak WhatsApp’ın yasaklı olduğu yerlerde Telegram’ın liderliğini de görebiliyoruz.

Telegram X Ekim Güncellemesi

Telegram'a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği GeldiTelegram'a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği Geldi

Söz konusu bu ekim güncellemesi birçok yeni özelliği de beraberinde getiriyor. Bu noktada Android cihazlarda yaşanan birçok yazılımsal problem ve hata düzeltilerek iyileştirmeler yapılıyor. Bu hataların yanı sıra gelen özelliklerden birisi ise uygulamaya dil eklemek oluyor. Bu noktada XML dosyası ile uygulamaya eklemek istediğiniz dili kolay bir şekilde kütüphaneye dahil edebiliyorsunuz. Normal şartlarda mesajlaşma esnasında yabancı dil çevirisi yapılabiliyordu. Ancak çeviri için yeterli dil desteği yer almıyordu. Artık bu dil destekleri arttırıldı ve kolay bir şekilde mesajlarınızı çevirebileceksiniz.

Telegram X’e gelen bu özellikler haricinde henüz yeni bir uygulama olmasına karşılık güncelleme ile birçok hatanın giderildiğini görüyoruz. Son olarak Android Pie işletim sistemine sahip kullanıcılar için de önemli bir detay bulunuyor. Güncelleme ile beraber Telegram X için Android Pie desteği getiriliyor ve bu sayede Pie işletim sistemine sahip kullanıcılarda Telegram X’i kullanabilecekler. Kronik hatalar giderilerek daha işlevsel ve kullanışlı bir hale getirilen Telegram X kullanıcılara neler sunacak göreceğiz. Sizde Telegram haricinde ek olarak sunulan Telegram X uygulamasını Google Play Store ve iOS platformları üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  


Telegram, Kendi Kripto Parasını HazırlıyorTelegram, Kendi Kripto Parasını Hazırlıyor
Telegram'a çok beğenilecek yeni özellikler geldiTelegram'a çok beğenilecek yeni özellikler geldi
Telegram kullanmak için 5 nedenTelegram kullanmak için 5 neden

PAYLAŞ