Telegram, Whatsapp ile dalga geçti - Haberler - indir.com

Telegram, Whatsapp ile dalga geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-06 17:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mesajlaşma servisi Telegram, geçtiğimiz haftalarda iOS’tan Android’e sohbet geçmişi aktarma özelliğini duyuran WhatsApp ile Twitter üzerinden dalga geçen paylaşımı gündem oldu. Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda iOS’tan Samsung’a sohbet aktarma özelliğinin geleceğini resmi olarak açıklamıştı. Bu yeni özellik birçok kullanıcı tarafından beğenilse de, WhatsApp’ın böyle bir özellik getirmesi için biraz geç kaldığı düşünceleri de bulunuyordu. Bununla beraber ise WhatsApp bazı eleştirilere de maruz kaldı.

Telegram, WhatsApp ile dalga geçti

WhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Güncelleme GetirdiWhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Güncelleme Getirdi

2 Eylül’de Twitter’dan özelliği hakkında yeni duyuru da bulunan WhatsApp, en büyük rakiplerinden olan Telegram tarafından tiye alındı. Bu özelliği uzun süredir kullanıcılarına veren Telegram, WhatsApp’a “Hangi yıldayız” yazılı bir fotoğraf ile yanıt verdi. Kullanıcıların WhatsApp’a tepki göstermesinin sebebi olarak ise WhatsApp’ın bu özelliği sadece iOS ve Android işletim sistemine sahip Samsung marka telefonlar arasında sunuyor olması oldu. Çoğunluğun iOS’ten Android’e değil Android’den iOS’a geçmek istediğini belirten kullanıcılar, özelliğin kapsamlı versiyonunun bir an önce yayınlanmasını istiyor.

Sohbet taşıma özelliği WhatsApp için yeni olsa da, Telegram gibi bazı rakip uygulamalarda uzun bir süredir yer alıyordu. Daha çok WhatsApp’ın yeni gizlilik sözleşmesi ile beraber ön plana çıkan Telegram’ın Twitter’daki bu yanıtı oldukça dikkat çekti ve büyük beğeni topladı. Bakalım Telegram’ın bu hareketine karşılık WhatsApp’tan bir paylaşım gelecek mi göreceğiz.  


Whatsapp İrlanda'ya 225 milyon euroluk ceza!Whatsapp İrlanda'ya 225 milyon euroluk ceza!
WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?

PAYLAŞ