Telegram uygulamasında son görülme nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Telegram uygulamasında son görülme nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Son günlerde WhatsApp platformunun yaşadığı gizlilik politikası problemlerinden ötürü kullanıcılar Telegram ve benzeri mesajlaşma servislerine geçmeye başladılar. Bu noktada ise Telegram için son görülme nasıl kapatıır sorusu artmaya başladı. Bu içeriğimizde ise sizlere iOS ve Android için Telegram’da son görülmeyi nasıl kapatabileceğinize bakacağız. Sadece son dönemde değil Telegram, WhatsApp sonrasında oldukça popüler olarak bir uygulama olarak zaten biliniyordu. Sadece ülkemizde değil dünyanın birçok bölgesinde oldukça popüler olan Telegram, rakiplerinde olduğu gibi oldukça popüler özelliklere sahip durumda. Telegram sahip olduğu grup ve kanal yapısı ile oldukça başarılı olurken, PC desteğinin de olması dikkat çekiyor. Ancak akıllı telefonunuzda yeni kullanmaya başladıysanız, bu noktada son görülmeyi kapatmak isteyebilirsiniz. Gelin şimdi Telegram’da son görülme nasıl kapatılır bunun detaylarına bakalım.

iOS ve Android için Telegram’da son görülme nasıl kapatılır?

Telegram gruplarında sesli sohbetler özelliği kullanıma sunulduTelegram gruplarında sesli sohbetler özelliği kullanıma sunuldu
  • İlk olarak Telegram uygulamasını açarak sol üst bölümden menü butonuna basın ve menüyü açın.
  • Gelen menüde ayarlar sekmesine gelin.
  • Daha sonra Gizlilik ve Güvenlik bölümünü açın.
  • Daha sonra gelen listede yer alan Son Görülme ve Çevrimiçi olan seçeneği Herkes, Kişilerim yada Hiç Kimse olarak değiştirebilirisiniz.

Telegram’da son görülmenizi ve çevrimiçi durumunuzu kolay bir şekilde yapacağınız adımlar ile değiştirebilirsiniz. Ayrıca aynı menü içinde Ayrıcılalıklar bölümünde son görülme bilgilerinizi bazı kişiler için kapatarak kişiselleştirebilirsiniz. Bu içeriğimizde sizlere Telegram’da son görülme nasıl kapatılır sorusunun cevabını vermeye çalıştık. Diğer Telegram rehberlerimize de göz atabiilirsiniz.


Telegram'da reklam dönemi başlıyorTelegram'da reklam dönemi başlıyor
Telegram CEO’su Pavel Durov, WhatApp açıklamasıTelegram CEO’su Pavel Durov, WhatApp açıklaması

PAYLAŞ