Telegram artık Wear OS desteği vermeyecek! - Haberler - indir.com

Telegram artık Wear OS desteği vermeyecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-06 14:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Telegram için yapılan son güncelleme ile birlikte önemli bir değişiklik yaşandı. Telegram artık Wear OS’ta desteklenmeyecek.

Telegram 8.0 sürümü resmen duyuruldu. Yeni gelişme ile birlikte Telegram için ciddi bir karar alınırken, Wear OS’ta uygulamanın artık desteklenmeyeceği belirtildi. Alınan bu karar sonrasında ise Galaxy Watch 4 serisi de dahil olmak üzere Wear OS kullanan tüm akıllı saatlerde Telegram kullanılmayacak.

Google ve Samsung’a Darbe!

Telegram tarafından yapılan bu hamle, Google ve Samsung’a karşı bir darbe olarak nitelendirildi. Bu bakımdan Wear OS sistemiyle yeni bir yükseliş içerisine girmek isteyen Google için Telegram’dan gelen haber, bundan sonraki sürecin çok kolay olmayacağını gösteriyor.

Telegram Akıllı Saatlerde Artık Çalışmayacak!

Telegram tarafından destek verilmeyeceğinin açıklanmasıyla birlikte uygulamanın tamamen kullanım dışı kalacağı belirtildi. Bu bakımdan Wear OS destekli cihazlarda Telegram kullanan kullanıcılar, kısa süre içerisinde uygulamayı kullanamayacak. Uygulama mağazalarından kaldırılan Telegram, kısa süre içerisinde Wear OS’ta tarihe karışacak.

Telegram tarafından yapılan bu hamle, kullanıcılar tarafından uygun karşılanmadı. Zira akıllı telefonlarda pratik bir kullanım sunan Telegram, sürpriz bir şekilde sistemden çıktı.





PAYLAŞ