Telefonunuzun Kullanımını Kolaylaştıracak 5 Çoklu Görev Uygulaması - Haberler - indir.com

Telefonunuzun Kullanımını Kolaylaştıracak 5 Çoklu Görev Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-25 18:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Liste

Google'ın Android işletim sistemi platformu açık kaynak kodlu özelleştirilebilir bir platform olduğundan ötürü uygulama mağazası olan Google Play Store üzerinde birçok yardımcı çoklu görev kısayol uygulamaları bulunmaktadır. Özellikle Android sisteminizi özelleştirmek için birçok yardımcı uygulama mağazada yer almaktadır. Bizde sizlere bu içeriğimizde cihazınızın kullanım deneyimini arttırabileceğiniz en iyi çoklu görev ve kısayol uygulamalarının bazılarından bahsedeceğiz. Bu uygulamalar Android platformunda bulunan ve Google Play Store üzerinden indirilebilir ücretsiz uygulamalar olduğunu söyleyelim.

Telefon Kullanımını Kolaylaştıracak Uygulamalar

Omni Swipe

En çok kullandığınız klasörler, uygulamalar ve bildirimlere erişmenizi sağlayacak olan oldukça güzel bir araçtır. Tüm kısayol ve uygulama içeriklerinize bir sayfada ulaşabileceğiniz gibi çeşitli kendinize göre özelleştirmelerde yapabilirsiniz.

EasyTouch

Apple'ın iOS platformuna sahip İPhone cihazların ekranlarında şeffaf bir düğme görmüşsünüzdür. O aracın Android tarafına uyarlanan bir versiyonu diyebiliriz. Bu sayede kısayollara daha hızlı erişmeniz mümkün olacaktır.

Swipeup Utility

Çeşitli görevler için farklı hareket kombinasyonları ayarlayabileceğiniz bu uygulama ile üste hızlı kaydırma özelliğini kullanarak home düğme işlevi atayabilirsiniz. Çeşitli görev atamalarını farklı yöne kaydırma hareketleri ile atayabileceğiniz bu uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Easy App Switcher

Kolay bir çoklu görev uygulaması olan EAS ile çeşitli özelleştirmeler yapabilir ve çoklu görev uygulaması olarak bu aracı tercih edebilirsiniz.

Power Toggles

Power Toggles aracı ile cihaz ekranınıza çeşitli uygulama ve ayarlarınıza erişebileceğiniz oldukça pratik ve şık widget kısayolları ekleyebilirsiniz. Bu widget'ları daha sonra dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.





PAYLAŞ