Telefonunuzla Çektiğiniz Fotoğraftan Para Kazanmak İster misiniz? - Haberler - indir.com

Telefonunuzla Çektiğiniz Fotoğraftan Para Kazanmak İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünya' nın çeşitli ülkelerinden 40 binin üzerinde kullanıcısı bulunan İsveçli dijital imaj bankası Mostphotos' un resmi iOS uygulaması Türkçe dil desteği ile Apple Store' da yayınlandı.

26 Kasım 2013 günü Türkçe olarak yayınlanan uygulama sayesinde kullanıcılar telefonları ile çektikleri fotoğrafları anında Mostphotos platformu üzerinden bulunan kişisel hesaplarında paylaşarak, para kazanabiliyorlar.  Kullanıcıların özgün ve satılabilir fotoğrafları yükleyebilmelerini sağlayan uygulama ayrıca çektikleri fotoğrafları anında paylaşmak isteyen profesyonel ve amatör fotoğraf gönüllüleri için de farklı bir platform sağlamış oluyor.

iPhone telefonunuzu kullanarak çektikleri fotoğrafları uygulama üzerinde paylaşan kullanıcılar aynı zamanda para kazanabildiği gibi paylaştıkları fotoğrafların altına yorum yazabilir, diğer kullanıcıların fotoğraflarını beğenebilir veya sahibi olduğunuz diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı etiketleme imkanını da bulabileceğiniz uygulama ile bu sayede görsellerin kolay bir şekilde bulunmasını da kolaylaştırmaktadır.

Tüm bunların yanında uygulama üzerinde en eğlenceli özellik olarak gördüğümüz ve Challenge olarak adlandırılan yarışma özelliği ile de belirli zamanlarda düzenlenen etkinliklerde üyelerin oyları ile yarışma içerisindeki en iyi fotoğraf seçilerek, kazanana sürpriz ödüller verilmektedir.

 

Kullanıcılarını eğlendiren, eğlendirirken de para kazandıran uygulama MostPhotos' u iOS cihazınıza indirmek için Mostphotos uygulaması linkine tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ