Telefonunuzdan Sildiğiniz Dosyaları Geri Getirme - Haberler - indir.com

Telefonunuzdan Sildiğiniz Dosyaları Geri Getirme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-24 10:49:05
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Eğer telefonunuzda sizin için değerli olan verileri kaybetmişseniz, hemen umutsuzluğa kapılmayın. Daha önceden oluşturulan ve kaybedilen veriler üzerine başka bir veri oluşturmadıysanız, kaybolmuş verilerinizi kurtarma ihtimalinizin oldukça üst düzey olduğunu söyleyebiliriz. Program ve teknoloji gelişimlerinin akıllı telefonlarda olağanüstü sonuçlar ortaya koyması, hem verileri kullanma hem de kurtarma yönünde iyi fırsatları önünüze getirmeye devam ediyor. Kaybedilen verinin üzerine yeniden yükleme yapmaya çalışırsanız, bu verileri kurtarmanız imkânsız hale gelebilir. Kaybettiğiniz anda kıymetini anladığınız ve geri getirmek istediğiniz bir veri var ise o andan itibaren kurtarma işlemine başlamak, sizin kısa zamanda daha olumlu bir sonuca götürebilir.

Bilgisayar ortamında verileri geri getirme yönünde farklı programların mevcut olduğunu söylemek lazım. Bu konuda ücretli ve ücretsiz farklı programların, kullanıcılara son derece özel ve kaliteli bir hizmet sunduğunu söylemek gerek. Telefon ve hafızayı tarayarak silinmiş verileri yerine getirme programları, çoğunlukla işe yarar sonuçları ortaya koymakta. Telefon veya hafıza kartını taradıktan sonra son olarak silinmiş verileri sırasıyla, bağlanma, tarama, görüntüleme ve kurtarma işlemleriyle birlikte, yeniden elde etme şansına sahip olabilirsiniz. Eğer Root edilmiş bir cihaza sahipseniz, bu konuda verileri geri kazanma adına daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Kaybedilen verilerle birlikte, bu sistemin telefon rehberi konusunda da önemli bir geri dönüşüm fırsatı sağladığını unutmayın.

Programların mantığı her ne kadar birbirine benzese de arayüzü görüntüsü farklı olduğu gibi, kendine özgü yönetim ayrıcalıkları da programlar arasındaki değişkenlik ve farkları ortaya koyabilir. Silinmiş veya o an için kaybolmuş gibi görünen verilerin, belli bir süre içerisinde ve herhangi bir ekstra işlem yapmadan daha rahatlıkla geri getirilen bildiğini söylemek lazım. Çoğu zaman insanlar için büyük önem taşıyan bu verilerin, kaliteli sistem ve programlarla desteklenip geri alınması, aslında bu teknolojinin önemli ve kaliteli hizmetlerinden birini temsil ediyor. Kaybedilmiş programları tekrardan kazanma konusunda Android Data Recovery programı, bu ve benzeri konularda akıllı telefon kullanıcılarına müthiş fırsatlar hazırlıyor. Kaliteli ve garantili sistemi sayesinde, bu programı kullanarak silinmiş verileri tekrardan elde etme şansına sahip olabilirsiniz.

 





PAYLAŞ