Telefonum 4,5G Destekliyor mu? - Haberler - indir.com

Telefonum 4,5G Destekliyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-03 14:00:32
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Aylardır beklenen 4.5G ihalesi nihayet tamamlandı. Mobil internet hızını 14 kat artıracak olan 4,5G teknolojisinin hangi operatörlerde hangi bantlarda hizmet vereceği belli oldu. Peki sizin telefonunuz 4.5 G'yi destekliyor mu?

Turkcell, Avea, Vodafone ve Turk Telekom'un katıldığı ihale kapsamında 2016 yılının Nisan ayında hayatımıza girecek olan 4.5 G teknolojisi ile video ve müzik akış hizmetlerini kesintisiz kullanabileceğiniz gibi, büyük dosyaları saniyeler içinde indirebilecek, tünellerde yaşadığınız kesinti sorunları ortadan kalkacak.

Gelelim telefonunuzun 4.5 G'ye uyumlu olup olmadığını öğrenmeye. Bunun için bir çok haber sitesi 4.5 G uyumlu telefon modellerini yayınladı ancak bu listeden kendi telefon modelinizi bulmak biraz zahmetli bir iş. 

İşte tam bu noktada bağımsız geliştirici Enes Dokuz bu zahmeti ortadan kaldıracak yeni bir uygulama geliştirdi. "Telefonum 4,5G destekliyor mu?" adındaki bu uygulama listelerde tek tek isim aramak yerine tek bir yerden akıllı telefonunuzun 4.5G'ye uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizi sağlıyor.

Oldukça sade bir arayüz ile karşımıza çıkan uygulamaya girdiğinizde zaten önceden sizin telefonunuzun modelini tanımlamış oluyor. Sizin yapmanız gereken sadece uygulama içerisinde yer alan "4,5G destekliyor mu?" butonuna tıklamak. 

Telefonunuzun 4.5 G'ye uyumluluğunu tek tıklamada öğrenmiş oluyorsunuz ancak herhangi bir yanılmanın olmaması için 4.5 G'yi destekleyen tüm modelleri de yine "kontrol" butonuna tıklayarak listeleyebilirsiniz.

Uygulamayı dilerseniz aşağıda verilen bağlantı üzerinden Android cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ