Telefonlardan Önce Raspberry Pi De Android 7.0 Nougat Keyfi Yaşayabilirsiniz! - Haberler - indir.com

Telefonlardan Önce Raspberry Pi De Android 7.0 Nougat Keyfi Yaşayabilirsiniz!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-02 15:01:00
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Android veri tabanlı cihazların her geçen gün daha da çok kullanılmasının ardından Raspberry Pi 3'e Android 7.0 Nougat yüklendi. Pek çok alanda vazgeçilmezler arasında yer alan Raspberry Pi 3 öncelikle mühendisler ve geliştiriciler için vazgeçilmezlerinin başında gelir. Kendisi minik ama işlevi ve yararı büyük olan bu cihaza yüklenecek olan Android 7.0 Nougat ile daha da sistemleştirilmesi öngörüldü. Bir geliştirici ya da mühendis için vazgeçilmez bir cihaz olan minik Raspberry Pi 3'e Android 7.0 Nougat yüklendi. Siz de cihazda meydana gelen bu değişiklik hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz.

Android 7.0 Nougat Hangi Cihazlarda Kullanıma Sunuldu?

Android işletim sisteminin hayatımızın her alanına girmesinin ardından firmalar Android modellerinde değişikliklere giderek kullanıcılara daha hızlı, güvenli Android işletim sistemi sunmak için uğraşmaktadırlar. Bu işletim sistemleri içinde geçtiğimiz günlerde yayınlanan Android 7.0 Nougat resmen yayınlanarak kullanıcıların hizmetine ve beğenisine sunuldu. Android 7.0 Nougat ismiyle adlandırılan işletim sistemi Nexus 6, Nexus6P, Nexus 5X, General Mobile Discovery 4G ve Pixel C gibi cihazlara gönderildi. İşletim sistemi General Mobile GM 5Plus modeline de gönderilmek üzere hazırlık yapılacaktır. Piyasanın en ünlü akıllı telefon modelleri olan Samsung, LG, HTC gibi cihazlara da işletim sistemi kısa süre içinde verilecektir.

Mini Bilgisayar Raspberry Pi

Mühendis ve geliştiricilerin işlerini gören mini bilgisayar olan Raspberry Pi çok fazla kullanılan mini bilgisayardır. Android 7.0 Nougat işletim sistemi piyasaya sunulduktan sonra Raspberry Pi 3'te de çalışması için sunuldu. Android 7.0 Nougat sorunsuz şekilde Raspberry Pi3'te çalışarak işlerinizin daha kolay yapılmasını sağlayacaktır. Raspberry Pi'de Android 7.0 Nougat işletim sistemini kullanabilmeniz için çalışmalara yapan Peter Yoon, işletim sisteminin cihazda sorunsuz şekilde çalıştığını belirtti.

Android TV Versiyonunu Portlayan Peter Yoon

Peter Yoon cihaz için Android 7.0 Nougat'ı portladıkatan sonra şimdi de Android TV için portlama işlemini başardı. Yoon'un yaptığı işlem sonrası Android 7.0 Nougat keyfini daha iyi çıkarabilirsiniz.





PAYLAŞ