Telefonlardaki en popüler 5 kamera uygulaması - Haberler - indir.com

Telefonlardaki en popüler 5 kamera uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 15:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Telefonlarla fotoğraf çekmeyi seven kişiler, telefonlardaki klasik kamera uygulaması dışında alternatifleri değerlendirmeler. İşte telefonlardaki en popüler 5 kamera uygulaması ve seçebileceğiniz en iyileri.

Galaxy S10 Plus kamerası ile konuşulacak

Google, Cardboard Kamera Uygulamasını YayınlandıGoogle, Cardboard Kamera Uygulamasını Yayınlandı

Telefonlardaki teknik özellikler arttıkça çekilen fotoğraflar da kullanıcılar adına o kadar tatmin edici duruma geliyor. Üstelik farklı modlarla desteklenen telefonlarda çok farklı ve başarılı fotoğraflar çekmek mümkün. Aynı zamanda bazı uygulamalar tarafından sunulan düzenleme özelliği sayesinde fotoğraflarınızda düzenlemeler de yapabilirsiniz. 

Focos

iOS işletim sistemlerine yönelik geliştirilen Focos, portre modu gibi pek çok farklı özelliğin de telefonda yer almasını sağlıyor. Bu nedenle yüksek model bir telefonu olmayan kişiler için Focos gibi kamera uygulamaları büyük bir kolaylık sağlıyor. Üstelik ekstra modlar için herhangi bir ek ücret ödenmesine gerek kalmadığından dolayı ücretsiz olarak kamera uygulamasını deneyebilirsiniz.

Halide

iPhone modeller için ideal bir uygulama olan Halide, 5 Dolar gibi bir ücrete sahip. Fakat yetenekleri göz önünde bulundurulduğunda ödenebilecek bir tutar olan 5 Dolar sayesinde çok daha başarılı bir kamera uygulamasına sahip olabilirsiniz. Daha iyi fotoğraflar çekebilmeniz adına pek çok özelliği otomatik olarak sunan Halide ile mevcut telefonunuzla çok daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.

Open Camera

Android işletim sistemi için geliştirilen Open Camera, DSLR kamera ile benzer özellikler geliştirdiğini iddia ediyor. Ücretsiz olması, herkesin denemesi adına büyük bir fırsat yaratırken reklam derdi de bulunmuyor.

Pocketbooth

iPhone kullanıcılarının büyük bir bölümü tarafından tercih edilen ve sadece 0,99 Dolar gibi bir ücrete sahip olan uygulama, eğlenceli tasarımı ve ara yüzüyle dikkat çekiyor. Bu bakımdan siz de basit bir uygulama ile daha iyi fotoğraflar çekmek istiyorsanız bu uygulamayı değerlendirebilirsiniz.

VSCO

Diğer uygulamalarda fotoğraf düzenleme çok fazla yer bulamazken VSCO ile birlikte fotoğraf düzenleme de artık tek bir kamera uygulamasında kullanılabilir durumda. Bu nedenle fotoğraf düzenlemek istediğiniz durumlarda VSCO ilk tercihlerinizden biri olacak. Hem Android hem de İOS işletim sisteminde kullanılabilen VSCO bu sayede sınırlama olmaksızın isteyen herkesin uygulamayı tercih etmesini sağlıyor.

HTC Telefonlar için Kamera Uygulaması: HTC Camera


İlgili uygulamalar
Apple, Artırılmış Gerçeklik Teknolojisini iPhone'un Kamera Uygulamasına Entegre Edecek!Apple, Artırılmış Gerçeklik Teknolojisini iPhone'un Kamera Uygulamasına Entegre Edecek!
Google Kamera Uygulamasına Flaş Özelliği GeldiGoogle Kamera Uygulamasına Flaş Özelliği Geldi
En İyi 3 Kamera UygulamasıEn İyi 3 Kamera Uygulaması

PAYLAŞ