Telefonlara Windows 10 Mobile yerine Windows 10’mu geliyor? - Haberler - indir.com

Telefonlara Windows 10 Mobile yerine Windows 10’mu geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-05 18:46:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft 2019 itibari ile Windows 10 Mobile işletim sistemini kapatacak ve artık bu sistem için geliştirme yapmayacak. Fakat buna alternatif olarak Windows 10 işletim sisteminin telefonlarda kullanılmaya başlaması oldukça dikkat çekti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Microsoft mobil işletim sistemi konusunda bugüne kadar iyi bir çizgi yakalayamadı ve çıkardığı her yeni model Android ve iOS işletim sistemlerinin arkasında kaldı. Bu nedenle Windows 10 Mobile işletim sistemi için de 2019 yılı itibariyle süreci tamamlayacak olan Microsoft, bundan sonraki dönemde cep telefonu sektörüne yönelik nasıl bir hamle yapacağı ile merak ediliyor. Bu konuda önemli gelişmeler yaşanırken Twitter’da NTAuthority adlı kullanıcı tarafından yapılan yeni proje ise oldukça dikkat çekti.

Windows'ta Oturum Açma Şifresi Nasıl Kaldırılır?Windows'ta Oturum Açma Şifresi Nasıl Kaldırılır?

OnePlus 6T’de Windows 10!

Windows 10 ARM’yi OnePlus 6T modelinde çalıştırmayı başaran kullanıcı, çalışması ile ilgili ekran görüntülerini de paylaştı. Çalışma kısa süre içerisinde oldukça dikkat çekti. Tam olarak mobil için uyumlu olmasa da Windows 10 işletim sisteminin bu tip denemeler ile mobil sektörde yer almaya devam edeceğini net bir şekilde görebiliyoruz.

Windows 10 Mobile, Aralık 2019'da ölecek 


Microsoft Ekran Yansıtma Özelliği Windows 10'a GeliyorMicrosoft Ekran Yansıtma Özelliği Windows 10'a Geliyor

PAYLAŞ