Telefonlar yaklaşık olarak 2.000 Türk Lirası Ucuzlayacak! - Haberler - indir.com

Telefonlar yaklaşık olarak 2.000 Türk Lirası Ucuzlayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-15 12:02:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere internette e-ticaret sitelerinde birçok fırsatlar bizlere sunuluyor. Türkiye'deki en büyük e-ticaret devleri arasında olan Hepsiburada'da akıllı telefonlar konusunda efsane indirimler yapmaya hazırlanıyor. Bu dönemde telefon almak isteyenleri müthiş fırsatlar bekliyor olacak!

Telefonlar yaklaşık olarak 2.000 Türk Lirası Ucuzlayacak!

Bu özel indirim günü, Hepsiburada için büyük bir önem arz ediyor. Paylaşılan bazı verilere göre şirket 45 günlük ticaret sadece bu özel güne sığacak. Bu işlemler 15 bin işletme ile gerçekleşiyor. Satışların yaklaşık olarak yüzde 65'i Anadolu'dan geliyor. Sadece bu özel günde 20 milyon ziyaret bekleniyor. Bu konuda Hakki Alkan'ın tweetleri şöyle:

Hepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleştiHepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleşti

 

Az önce bomba bişey öğrendim. Cep telefonlarında 2.000 TL'ye varan indirimler olacakmış ????✌???? — Hakki Alkan (@hakki_alkan) 15 Kasım 2018

 

 

Hepsiburada'nın Cuma kampanyası her geçen sana katlanarak artmaya devam ediyor. Site 2017 yılındaki indirimlerde 12 milyon ziyaret alırken 250 milyon Türk lirası da ciro yapılmış. Satın almalar çoğunluğu gece yarısından sonra başlarken dakikada yaklaşık olarak 1200 işlem gerçekleştirilmiş. En çok satın alınan ürünler arasında TV, bebek bezi ve pusetler bulunuyor.

Bu yılsa akıllı telefonlar konusunda müthiş fırsatlar tüketicileri bekliyor olacak. Bu yıl düzenlenecek olan Efsane Cuma kampanyasında akıllı telefonlarda yaklaşık olarak 2000 Türk Lirası'na varan indirimler olacak. Bu yüzden telefon almak isteyenler kesinlikle bu günü beklemelidir.
 



PAYLAŞ