Telefonlar için Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Telefonlar için Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un Windows 10 etkinliğinde tanıttığı telefonlar için Windows 10 nihayet yayınlandı. Windows 10 Teknik Önizlemesini cihazınıza yüklemek için Windows Insider programına kayıtlı olmanız gerekiyor.

İlk sürüm olduğu için birçok hata ve eksiği de beraberinde getirdiğini düşündüğümüz Windows 10 teknik önizlemesini cihazınıza indirmek için öncelikle Windows Insider Programı'na katılmalısınız. (Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü'nü bilgisayarınızda kullanıyorsanız ya da kullandıysanız, programa yeniden kayıt olmanıza gerek yok.)

Microsoft blogundan yapılan duyuruda Windows 10 Teknik önizleme sürümünün Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 ve Lumia 830 cihazlar için uygun olduğu belirtiliyor. Windows 10 cihazlara özel zamanlama ile yayınlanmaya devam edeceği için cihaz modellerini buraya tıklayarak kontrol edebilirsiniz.

Telefonlar için Windows 10 Tanıtım Videosu

Windows 10 teknik önizleme sürümünde daha hızlı çalışan Eylem merkezi, başlat ekranında tam boy arka plan görüntüsü, daha gelişmiş fotoğraf uygulaması ve yetenekleri artırılan Cortana sesli asistan uygulaması bulunuyor. Cortana daha önceki sürümde olduğu gibi sadece ABD'de kullanılabilecek ve İngilizce dilini destekleyecek.

Güncellemeyi almak için Windows Insider Program kaydınızın olması gerektiğini haberimizin başında sizlere aktarmıştık. Programa nasıl kayıt olacağınızı bilmiyorsanız; sizler için resimli olarak hazırladığımız Windows Insider Programına Nasıl Katılırım? bağlantısına gitmenizi öneririz.





PAYLAŞ