Telefonlar için en hızlı 5 şarj adaptörü - Haberler - indir.com

Telefonlar için en hızlı 5 şarj adaptörü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 11:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Akıllı telefonların gün içinde kullanım oranı sürekli artarken bu durum beraberinde şarj sorunu da ortaya çıkarıyor. Bu aşamada ise telefonları hızlı şarj edebilen adaptörler kullanıcıların yardımına koşuyor. İşte Telefonlar için en hızlı 5 şarj adaptörü

Telefonlarla birlikte standart bir şekilde gelen şarj adaptörleri her ne kadar gelişme göstermiş olsa da durum hala istendiği kadar hızlı değil. Özellikle oyun ya da ağır uygulamaları kullanarak telefonun şarjını kısa süre içerisinde tüketen kişiler için en önemli detay, telefonun çok daha hızlı bir şekilde şarj olması. Bu nedenle de klasik önerilen bataryaların yerine özel bir adaptör almak çok daha cazip bir seçenek.

Qualcomm'dan şarj süresini hızlandıracak yenilikQualcomm'dan şarj süresini hızlandıracak yenilik

1. Bix Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı

Qualcomm 3.0 hızlı şarj desteği ile ilgili özelliği destekleyen tüm telefonlarda kullanılabilen Bix, 4 kata kadar artan bir şarj hızına sahip. Bu cihaz sayesinde şarj süreniz dörtte bire inecek.

2. Bix Çift Çıkışlı Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı

Qualcomm Quick Charge 3.0 desteği sunan bir diğer adaptör yine Bix’ten. Şarj süresini 4 kat azaltan Bix çift çıkışlı hızlı şarj cihazı, aynı zamanda çift çıkışı ile farklı işlevleri de yerine getiriyor. Özellikle kalabalık ortamlar için cihaz oldukça ideal. 

3. Bix Çift Çıkışlı Hızlı ve Akıllı Şarj Cihazı

Hız ve güvenlik söz konusu olduğunda daha çok tercih edilenlerden bir diğeri, Hızlı şarj konusunda sektörün önde gelen markalarından birisi olan Bix tarafından sunulan ürün aynı zamanda fiyatıyla da uygun bir seçenek.

4. BlitzPower Qualcomm QC 3.0 USB Type-C 36W Hızlı Şarj Adaptörü

Hızlı şarj adaptörü noktasında PD 3.0 ve USB desteği ile BlitzPower tarafından sunulan ürün, yine diğer ürünlerde olduğu gibi Qualcomm 3.0 desteği sunuyor.

5. BlitzPower Çift USB Çıkışlı Hızlı Şarj Cihazı

BlitzPower’dan çift çıkış desteği arayanlar için özel olarak üretilen BlitzPower çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı, diğer adaptörlere göre biraz yavaş kalsa da normal bir adaptöre göre iki kata kadar hızlı şarj desteği sunuyor.


Telefonunuzun Korsanların Elinde Olduğunu Gösteren 6 İşaretTelefonunuzun Korsanların Elinde Olduğunu Gösteren 6 İşaret
Tek Şarjla 1 Yıl Kullanım Sunan Güvenlik KamerasıTek Şarjla 1 Yıl Kullanım Sunan Güvenlik Kamerası
Huawei Apple'ı Geçmeyi Başararak 2.Sıraya YerleştiHuawei Apple'ı Geçmeyi Başararak 2.Sıraya Yerleşti

Samsung Kablosuz Şarj Reklamı


PAYLAŞ