Telefondan Web Sitesi Kurmak Çok Kolay - Haberler - indir.com

Telefondan Web Sitesi Kurmak Çok Kolay

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-20 12:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknolojinin gelişmesi sayesinde akıllı cep telefonlar artık neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak düzeyde oldu. İnternet ortamında çalışma yürüten insanlar artık genellikle yanlarında bilgisayar taşımak yerine ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde bir akıllı cihaza sahip oluyorlar. Akıllı cep telefonlarınız ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeyde olduğu sürece her an her yerde işinizi küçük akıllı cihazınızdan yürütmek mümkün. Yazımızın içeriğine değinmek gerekirse, 'akıllı cihazınızı nasıl işlevsel hale getiririz?' sorusuna yanıt bulacaksınız. Kendi yönetiminizin olduğu bir internet sitesi kurmak istiyorsanız, yazının devamında gelecek olan hizmetlerden, sitenizi tamamen akıllı cihazınızdan kurmanıza yarayacak öneriler, yayın aşamasında düzenleme seçeneklerinden yararlanmanıza imkan tanıtan mobil wep uygulamaları ile karşı karşıya geleceksiniz. Akıllı cep telefonunuzdan kendinize wep sitesi açmanız mümkündür. 

Telefondan Web Sitesi Nasıl Kurulur?

Üst düzey akıllı cihaza sahipseniz kendi wep sitenizi çeşitli yöntemler doğrultusunda kurabilirsiniz. Site kurma aşamasında en önemli faktör, işlemlerinizi çevrimiçi bir şekilde gerçekleştirerek yaptığınız çalışmaları hizmete kaydetmektir. Akıllı cep telefonunuz bilgisayardan daha küçük olduğu için çalışmalarınızı daha sonra bilgisayardan kontrol edebilir ya da çalışmalarınızı kaydettiğiniz sürece bilgisayardan devamını getirebilirsiniz. Cep telefonunuzdan wep sitesi kurmak adına kullanabileceğiniz bir kaç güvenilir ve işlevsel uygulama vardır. Bunlar; GoDaddy, WordPress, Weebly. Şimdi bu uygulamaların içeriklerini detaylı bir şekilde değerlendirelim.

GoDaddy

GoDaddy uygulamasının web sitesi oluşturucusu doğrudan kendine ait olan özgün wep siteleri doğrultusunda çalışır. Her aşamasında farklı düzenlemeler ile karşı karşıya geleceğiniz GoDaddy mobil uygulamasında özgür bir şekilde değişiklik yapabilirsiniz. GoDaddy'nin sitesinin mobil ve masaüstü sürümleri için önizlemeler sunulan bir sistem ile karşı karşıyasınız. Buradan bir taslak seçerek kendi seçimleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Değişim yapmak konusunda özgürsünüz. Üst düzey değişiklikler yapmak konusunda biraz zayıf olan uygulama ufak tefek bir takım değişiklikler yaparak sitenizin nasıl görüneceği hakkında bilgi edinmenize imkan tanır. Sahip olduğunuz siteyi değiştirmek için her öge üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Her sayfaya kendi tercihiniz doğrultusunda yeni sayfalar ekleyebilir ve bunu da bölümlere ayırabilirsiniz. Menü çubuklarının yer aldığı bir çok sayfa oluşturabilirsiniz. Bununla beraber bir çok tema seçeneği arasından sitenizin temasını dahi belirleyebilirsiniz. Bilgisayarda ince ayarlamaları yaparak sitenizi tamamlayabilirsiniz. 

WordPress

Site kurmak adına bir çok kullanıcının aklına ilk olarak şüphesiz ki WordPress uygulaması gelecektir. Çevrimiçi site düzenleme imkanlarını kusursuz bir şekilde sunan WordPress, mobil düzenleyici olarak rakiplerinden kat ve kat üstün olan bir sistem doğrultusunda tasarlanmıştır. Sitenizi kurduğunuz da karşınıza çıkan tema oldukça basittir. Bu temayı değiştirebilir, üzerinde özelleştirmeler yapabilir ve aynı zamanda WordPress temaları arasında değişimler yapabilirsiniz. WordPress'e sahipseniz mobilden sayfa düzenlemesi yapmak ve yazıları düzenlemek son derece kolaydır. İlk aşamada temel ücretsiz hosting ve ücretsiz bir wordpress.com alan adı ile karşı karşıya gelirsiniz. Telefonunuzdan ücretsiz site açmak isterseniz WordPress markalı olur. Ödeme planı satın almak var olan ismi ortadan kaldırır ve size premium bir alan adı sunar.

Weebly

Weebly, uygulamasını sistem mağazanızdan indirerek akıllı cihazınıza kurun. Uygulama size çevrimdışı olduğunuzda telefonunuzdan wep sitenizi düzenleme yapmanıza imkan tanır. Ardından çevrimiçi olduğunuzda da yaptığınız değişiklikleri yayınlayabilirsiniz. E-ticaret odaklı bir sistem üzerine kurulu olan Weebly, temel siteler için ücretsiz olarak kullanılır.

 





PAYLAŞ