Telefondan slayt nasıl oluşturulur? - Haberler - indir.com

Telefondan slayt nasıl oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonunuza indirdiğiniz uygulamaya bağlı olarak yaratıcı görsellerin yer aldığı slaytlar hazırlayabilirsiniz. Özel efektlerin çeşitliliği ve slayt gösterisini düzenleme şekliniz uygulamaya göre farklı olacaktır. Bu nedenle en popüler slayt uygulamaları hakkında bilgi edinmek isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan bu slayt uygulamaları arasından kendinize uygun olanı tercih ederek akıllı cihazınızda slayt hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.  

Mobil cihazlarda kullanabileceğiniz slayt uygulamaları

FilmoraGO

SlideLap

PicFlow

PIXGRAM

Dayframe

FilmoraGO

Hazırlamış olduğunuz slayt gösterilerini daha da güzel hale getirmek isterseniz o zaman bu uygulama tam da size göredir. Kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra, bu uygulama slayt gösterilerinizde değişiklik yapmanıza için birbirinden farklı seçenekler sunar. Slayt gösterinize müzik eklemek için ses kitaplığındaki çok sayıda ses dosyasından seçim yapabilirsiniz. Slayt gösterinizi güzelleştirmek ve özel efektler eklemek ve kitleniz için daha çekici hale getirmesine yardımcı olmak için 150'den fazla seçenek arasından seçim yapın. Burada önemli olan yaratıcı bir şekilde hareket ederek kaliteli slaytlar hazırlamak olacak.

SlideLap

Akıllı cep telefonunuzda slayt hazırlamak için bulabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan SlideLap, akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Uygulama mağazasında yer alan en iyi ücretsiz slayt hazırlama uygulaması olan SlideLap ile sadece slayt gösterilerinden çok daha fazlasını oluşturabilirsiniz. Resimlerinizi daha çekici bir görünüm vermek için düzenleyebilir ve hatta orijinal boyutlarını koruyabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca geçiş var ve kütüphanede slayt gösterinize ekleyebileceğiniz dolu müzik bulunuyor. SlideLap, Android için en iyi slayt gösterisi uygulamalarından biridir.

PicFlow

Listede yer alan diğer uygulamalar kadar ayrıntılı özelliklere sahip olmasa da, akıllı cihazınızda slayt hazırlamak için son derece kaliteli bir uygulama olan PicFlow, oldukça kalitelidir. Söz konusu bu uygulama mükemmel bir slayt gösterisi hazırlamanızı sağlayacak araçlar sunar. Slayt gösterilerinize daha kişisel bir his vermek için kütüphanenizden müzik seçebilir ve hatta şarkının belirli bir bölümünü bile kullanabilirsiniz. Bu uygulama, slayt gösterinizi düzenleme ve yapılandırma konusunda biraz daha fazla güce sahip olmanızı sağlıyor. PicFlow, Android için en iyi slayt gösterisi uygulamalarından biridir.

PIXGRAM

Kafanızı karıştıracak adımlardan arındırılmış olan bu kaliteli slayt hazırlama uygulamasında kullanıcıların sorunsuz bir şekilde faydalanacağı birçok özellik yer alıyor. Uygulama istediğiniz kadar resim seçmenize ve düzenlemenize izin verdiği için bu slayt gösterisi oluşturma uygulamasında aradığınızı kesinlikle bulacaksınız. Herhangi bir karmaşık işlemd gerekmeden müzik ekleyebilir, istediğiniz resimleri ve efektleri düzenleyebilirsiniz, kullanımı kolaydır ve tamamen ücretsizdir. PIXGRAM, Android için en iyi slayt gösterisi uygulamalarından biridir.

Dayframe

Videolarınıza küçük yaratıcı eklemeler yapmak isteyenler için daha fazla seçenek sunan son derece kaliteli bir uygulamadır. Bu uygulama, tonlarca özelleştirilebilir seçeneğe sahiptir ve size mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Dahası, bu uygulamalar çevrimdışı olarak da kullanılabilir; ancak, telefonun pilini çok hızlı tüketir. Bu nedenle, bu uygulamayı bir süre kullanmayı planlıyorsanız, bir güç kaynağının yakınında olduğunuzdan emin olun.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ