Telefonda Yer Alan Müzik YouTube İle Nasıl Çalınır? - Haberler - indir.com

Telefonda Yer Alan Müzik YouTube İle Nasıl Çalınır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-12 14:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Şüphesiz dünyanın en popüler müzik dinleme ya da video seyretme platformu olan YouTube uygulaması hem Android hem de iOS akıllı cihazların olmazsa olmazlarındandır. YouTube son zamanlarda daha fazla kullanıcıyı etkisi altına almak için yeni uygulamalar sunmaya yönelik hareket ediyor. Alternatif seçenekleri ile gelişim göstermesi kullanıcıların dikkatini çeken en önemli özellikler arasında yerini almayı başarıyor. YouTube Music ve YouTube Go, YouTube alternatif servisleri arasında yerini alan en fonksiyonel uygulamalardan sadece iki tanesidir. Güncellemeler ile yenilenen akıllı cihazlar son güncellemesini almaları halinde YouTube Music uygulaması sayesinde YouTube üzerinden müzik çalabiliyorlar. 

Akıllı Cihazdaki Müziği YouTube ile Çalmak

YouTube Music, akıllı cihazınızda müziği oynatmak söz konusu olduğu taktirde erişimi kolaylaştırmak adına daha kolay bir sistem ile kütüphane yönetimi sunan müzik çalar uygulamalarına göre biraz daha farklı bir kullanım sunmaktadır. Müzik uygulamasında daha fazla seçeneğe sahip olmayı elbette ki herkes ister. Çeşitli özelleştirme seçeneklerinden faydalanarak akıllı cihazınızı daha fonksiyonel bir hale getirmeye odaklanın. Yakın zamana kadar, Google tarafından sunulan ve müzik akışı hizmeti sunan YouTube Music uygulamasında pek fazla özelleştirme seçeneği yoktur. Bunun yanı sıra aynı zamanda Google, kullanıcıların akıllı cihazlarındaki müzik dosyalarını çalmalarına imkan tanıyan yepyeni bir özellik getirerek kullanıcıların kullanımlarını zenginleştirmektedir. Müzik keyfinizi kusursuz bir hale getirmek adına akıllı cihazınızı daha da geliştirebilirsiniz. Bunun için uygulama mağazasında yüzlerce uygulama olduğu gibi aynı zamanda YouTube'un da alternatif uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamalar özelleştirmek size bağlı bir durumdur. Uygulamaları akıllı cihazınıza ücret ödemeden indirerek müzik dinleyebilir ya da video içeriklerini değerlendirebilirsiniz. 

Youtube Music'in en iyi 5 özelliğiYoutube Music'in en iyi 5 özelliği

YouTube İle Müzik Çalma Nasıl Yapılır?

MP3, Ogg, WAV, M4A ve FLAC uzantıları dahil olmak üzere Google Play Music uygulamasının desteklediği hemen hemen her bir türdeki dosyayı akıllı cihazınızdan açmanız mümkündür. Farklı türdeki müzik dosyalarını da aynı dosya üzerinden açmak adına akıllı cihazınızdan ayarlamalar yapabilirsiniz. Birbirinden farklı türdeki müzik dosyalarını doğrudan akıllı cihazınızda dinlemek isterseniz YouTube Music uygulamasını kullanmak oldukça kolaydır. Uygulamanız üzerinden çeşitli ayarlamalar yaparak farklı türdeki dosyaları da sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Burada ihtiyacınız olan sadece dosya yöneticisi olacak. Müzik dosyalarınızın bulunduğu dosyaya erişim sağlamak için dosya yöneticisinin özelliklerini kullanarak varsayılan müzik çalar olarak YouTube Music uygulamasını seçeceksiniz. Varsayılan müzik çalar seçimine henüz karar vermediyseniz sadece bir kereliğine de YouTube Music seçeneğini seçebilirsiniz. 

Uygulamayı kullanırken size sorulacak olan son seçenekte, cihazınızdaki fotoğraflara, medyaya ve dosyalara erişmesi için YouTube Music uygulamasına izin vermeniz gerekiyor. Akıllı cihazınızda yer alan müzikleri tek bir adres üzerinden oynatmak akıllı cihazınızın kullanımını daha da fonksiyonel hale getirecektir. Bu sebeple tek bir uygulama ile birçok müziği dinlemenin keyfini yaşamaya hazır olun. Akıllı cihazınız bu şekilde çok daha derli toplu olacaktır. Ekstra uygulamalar ile akıllı cihazınızı doldurmak istemiyorsanız ve YouTube uygulamasını da seviyorsanız YouTube Music uygulamasından faydalanabilirsiniz. 



PAYLAŞ