Telefon Bağımlılığını Ölçen Uygulama: Menthal (Video) - Haberler - indir.com

Telefon Bağımlılığını Ölçen Uygulama: Menthal (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Almanya'nın Bonn Üniversitesi'nde görevli araştırmacılar tarafından hazırlanan Menthal, günlük olarak cep telefonunuz ile geçirdiğiniz süreyi takip ederek aşırıya kaçtığınız zamanlarda sizi uyarabilen ücretsiz bir mobil bağımlılık ölçme uygulamasıdır.

Cep telefonunuzla yaşadığınız dijital ilişkiyi mercek altına alan ve davranışlarınızı ölçerek, bağımlılık tehdidi söz konusu olduğunda sizi uyarabilen Menthal uygulaması sayesine gün içerisinde kimi kaç kere aradığınızı, kaç kişiye mesaj attığınızı, hangi uygulamaları ne kadar süre kullandığınızı raporlar halinde alabilirsiniz.

Menthal App

Gerçek zamanlı ve sessiz bir şekilde cihazınızın arka planında sürekli olarak aktif olan uygulama ayrıca, bağımlılık derecesine varan durumlarda sizi uyarabildiği gibi bu sayede akıllı telefon bağımlılığınızı kolaylıkla kontrol altına almanıza yardımcı olabiliyor.

'Dijital diyet programı' olarak da adlandırılan Menthal uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir ve uygulamanın detaylarının anlatıldığı Menthal Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Menthal Tanıtım Videosu


PAYLAŞ