Teknosa Yönetiminden sürpriz ayrılık! - Haberler - indir.com

Teknosa Yönetiminden sürpriz ayrılık!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Teknosa Yönetim Kurulu'nda sürpriz bir değişiklik oldu. KAP tarafından ortaya çıkan bazı belgelere göre şirketin üst düzey yöneticisi olan Kayhan Ozar, Ekim 2016'dan beri yürüttüğü Tedarik Zinciri Genel Müdürü görevinden alındı.

Teknosa Yönetiminden sürpriz ayrılık!

İlk kez Ekim 2015 tarihinde Teknosa'ya katılan Ozar, ilk olarak Kategori Müdürü şeklinde görev yapmaya başlamıştı. 2016 yılında şirketin yönetim kurulunda Tedarik Zinciri Genel Müdürü olan Ozar, yaklaşık olarak 2 yıl 1 ay bu görevi yürütmüştü. Teknosa tarafından bu şaşırtıcı değişiklik hakkımda yorum yapılmazken, Ozar'ın ismi şirketin resmi web sitesinde bulunan Yönetim Kurulu kategorisinden de kaldırıldı.

Teknosa Mobil UygulamalarıTeknosa Mobil Uygulamaları

Bu gelişmeler hakkında yapılan atamalar kapsamında, Teknosa Tedarik Zinciri Genel Müdürü Yardımcısı Doğra Oran oldu. Diğer bir pozisyon olan Perakende & Bayi Satış ve Operasyon Genel Müdür Yardımcılığına ise Tansu Öztorun getirildi. Teknosa 2000 yılında faaliyete başlamıştır. Bugün yaygın mağaza ağı, teknosa.com ve mobil platformları ile birlikte bilgisayarlardan veya diğer cihazlarınızdan bu şirketten alış-veriş yapabilirsiniz. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına kadar, bilgisayar hobilerinden, kişisel bakıma kadar yüzlerce markanın binlerce ürününü içerisinde barındırıyor ve tüketicilerle buluşturuyor.

TeknoSA, kuruluşundan itibaren istikrarlı bir şekilde büyürken; güvenirliği, yaygınlığı, farklılaşan hizmetleri ve yenilikçi adımları ile birlikte Türkiye'nin öncü teknoloji perakendecisi konumu pekiştirmektedir. Her konuda uzman çalışanlarıyla, müşterilerin hayatına değer katan ürün ve hizmetleri çeşitlendirmeye devam etmektedir.


İlgili uygulamalar
Media Markt, Teknosa'yı satın almaya hazırlanıyorMedia Markt, Teknosa'yı satın almaya hazırlanıyor
Bloomberg'in iddiasına göre Teknosa'nın satış bedeli belli olduBloomberg'in iddiasına göre Teknosa'nın satış bedeli belli oldu
Media Markt, Teknosa için ilk teklifi verdiMedia Markt, Teknosa için ilk teklifi verdi

PAYLAŞ