Teknolojinin Yıldızları Ödül Töreni - Haberler - indir.com

Teknolojinin Yıldızları Ödül Töreni

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-24 15:37:50
Editör : Onur Köse
Kategori : Etkinlik

Ülkemizde hem genç girişimci arkadaşları hemde yenilikçi içeren teknolojileri desteklemek adına bazı üniversiteler kapsamında etkinlikler düzenleniyor. Bu gibi etkinliklerden biri olan Yıldız Teknopark, 'Teknolojinin Yıldızlar' ödüllerini 24 Mart Cuma günü, bugün itibariyle Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek. Ülkemiz adına öncü bir teknoloji geliştirme ve üretim merkezi olan Yıldız Teknopark her sene bu ve buna benzer çeşitli etkinlikler kapsamında hem geliştiricilere hemde yeni girişimcilere destek sağlıyorlar.

Teknolojinin yıldızları isimli ödül töreni ise bu yıl ikinci defa düzenlenecek ve 2017 yılının en başarılı olarak görülmüş inovatif firmalar ödüllendirilecek. Ödüllendirme ve seçim işlemleri 3 farklı kategori başlığı altında seçilecek. Ev sahipliğini Yıldız Teknopark Genel Müdürü olan Prof.Dr. Mesut Güner'in yapacağı, törene STK, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve iş dünyasından önemli birçok kuruluş ve kişiler ile beraber birçok davetli katılacak.

İlk olarak geçtiğimiz sene düzenlenen Teknolojinin Yıldızları ödüllerinde ise Vestel, THY, TRT Tekno HD ve Turkcell gibi birçok bilinen firmalar ödüllere layık görüldüler. Jürilerin ve öğrencilerin anketlerine göre seçilen bu ödüllendirmede Yıldız Teknik Üniversitesi ve Sanayi iş birliği dahada ileri boyutlara taşınmak hedefleniyor.

Diğer yandan, Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, ilkini 2015 yılında yaptığımız 'Teknolojinin Yıldızları' Ödülü'nün, vizyonumuzu genişletebileceğimiz ve alanımıza olan katkıyı artıracağımız bir hal almasından oldukça gurur duyuyoruz.' dedi. Bakalım birçok marka ve kuruluşların katılacağı ikinci defa düzenlenen Teknolojinin Yıldızları Ödülleri kimlere layık görülecek göreceğiz.





PAYLAŞ